için kaldı

Seda Sayan'dan şoke eden Mehmet Ali Erbil iddiası!

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ile Seda Sayan arasındaki kavga magazin gündemine bomba gibi düştü. Sayan, Erbil'in kendisi hakkındaki sert eleştirilerine şok bir iddia ile yanıt verdi.

Seda Sayan'dan şoke eden Mehmet Ali Erbil iddiası! - Sayfa 1

Bir dönem yakın dost olan Mehmet Ali Erbil ile Seda Sayan arasındaki söz düellosu tecavüz suçlamasına kadar dayandı. Uzun süre sağlık sorunları yaşadıktan sonra zor günleri geride bırakan Mehmet Ali Erbil, bu süreçte kendisini arayıp sormadığı için Seda Sayan'ı vefasızlıkla suçladı.

1 11
 
Seda Sayan'dan şoke eden Mehmet Ali Erbil iddiası! - Sayfa 2

Erbil, "Seda Sayan, iki senedir beni aramadı. Bir kez bile sağlık durumumu sormadı. Yakın arkadaşlarım beni yalnız bırakmadı fakat Seda Sayan beni aramayı bırakın, menajerime bile sağlık durumumu sormadı. Hülya Avşar ve İbrahim Tatlıses başta olmak üzere yanımdan ayrılmadılar" dedi.

2 11
 
Seda Sayan'dan şoke eden Mehmet Ali Erbil iddiası! - Sayfa 3

Mehmet Ali Erbil, sonrasında da arkadaşı Tolga Yüce'nin, "Geçmişi biraz daha temiz olsaydı iftar programı da sunardı. Helal olsun televizyonlar, reyting alamayan bu kadını hala çalıştırıyorlar" sözünü Instagram hesabından paylaştı.

3 11
 
Seda Sayan'dan şoke eden Mehmet Ali Erbil iddiası! - Sayfa 4

"ALLAH ISLAH ETSİN"

Bu paylaşıma oldukça kızan Seda Sayan, "Allah, ıslah etsin. Allah, müstahakkını versin. Keşke başına gelenlerden ders çıkarıp kirli ruhunun temizlenmesi için çaba sarf etseydi. Ama maalesef huylu huyundan vazgeçmiyor" sözleriyle Erbil'e karşılık verdi.

4 11