için kaldı

Hazar Ergüçlü: Sanmıyorum ki Cihangir'in ortasında beni aldatsın

Oyuncu Hazar Ergüçlü, yönetmen sevgilisi Onur Ünlü’nün Cihangir’de bir kadınla samimi şekilde sohbet ederken çekilen görüntüleri hakkında ilk kez açıklamalarda bulundu. Ergüçlü, “Sanmıyorum ki Cihangir'in ortasında beni aldatsın. O kadar aptalsa, ben kendimden şüphe etmeliyim" dedi.

Hazar Ergüçlü: Sanmıyorum ki Cihangir'in ortasında beni aldatsın - Sayfa 1

Oyuncu Hazar Ergüçlü, önceki gün yönetmen sevgilisi Onur Ünlü ve Melisa Şenolsun-Umut Evirgen çifti ile birlikte Cihangir'de görüntülendi.

1 7
 
Hazar Ergüçlü: Sanmıyorum ki Cihangir'in ortasında beni aldatsın - Sayfa 2

Çıkışta Umut Evirgen ve Melisa Şensolsun evlilik sorularına yanıtsız bırakırken, Ergüçlü ise muhabirlerle ayaküstü sohbet etti.

2 7
 
Hazar Ergüçlü: Sanmıyorum ki Cihangir'in ortasında beni aldatsın - Sayfa 3

Geçtiğimiz günlerde bir kadınla samimi bir şekilde görüntülenen sevgilisi Onur Ünlü hakkında konuşan oyuncu, görüntüleri izlediğini ifade etti.

Hazar Ergüçlü, "Sanmıyorum ki Cihangir'in ortasında beni aldatsın. O kadar aptalsa, ben kendimden şüphe etmeliyim" dedi.

3 7
 
Hazar Ergüçlü: Sanmıyorum ki Cihangir'in ortasında beni aldatsın - Sayfa 4

Gizemli kadının öğrencisi ve arkadaşı olduğunu, hanımefendinin "Tokatlayayayım da kendine gel" söylemini şaka olarak bulduğunu söyleyen Ergüçlü, "Bu tür şakalar yapılabilir" şeklinde konuştu.

4 7