için kaldı

Evlilik yıl dönümlerini kutladılar! "Sana sonsuza kadar 'evet' demiştim"

Oyuncu Pınar Altuğ, eşi Yağmur Atacan ile evliliklerinde 13 yılı geride bıraktı. Sosyal medya hesabından romantik bir paylaşımda bulunan Altuğ, "Sana sonsuza kadar 'evet' demiştim" açıklamasında bulundu.

Evlilik yıl dönümlerini kutladılar! "Sana sonsuza kadar 'evet' demiştim" - Sayfa 1

2008 yılında nikah masasına oturan Pınar Altuğ-Yağmur Atacan çifti, 2009'da kızları Su'yu kucaklarına alarak, ilk kez anne-babalık duygusunu yaşamıştı. Atacan ile mutlu bir yaşam sürdüren Altuğ, evlilik yıl dönümlerini romantik bir paylaşımla kutladı.

1 7
 
Evlilik yıl dönümlerini kutladılar! "Sana sonsuza kadar 'evet' demiştim" - Sayfa 2

46 yaşındaki oyuncu, Instagram hesabından eşi ile birlikte çekildiği fotoğrafı yayınladı.

Paylaşımıyla kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gören Pınar Altuğ, "Sana sonsuza kadar 'evet' demiştim" ifadelerini kullandı.

2 7
 
Evlilik yıl dönümlerini kutladılar! "Sana sonsuza kadar 'evet' demiştim" - Sayfa 3

Öte yandan ünlü oyuncu, geçtiğimiz haftalarda Bebek'te objektiflere takılmıştı. Koronavirüs pandemisiyle ilgili konuşan Pınar Altuğ, "Bol bol kızım, eşim ve arkadaşlarımla evin bahçesinde vakit geçiriyorum. Sokakta oturmaktan canımız çıktı artık. En kalın kazaklar, montlar ve sosyal mesafe ile oturuyoruz" demişti.

Pandemi döneminde paylaştığı videolarla takipçilerini eğlendiren Altuğ, "Amaç insanları biraz olsun eğlendirmekti. Benim de beklemediğim kadar ilgi oldu" şeklinde konuşmuştu.

3 7
 
Evlilik yıl dönümlerini kutladılar! "Sana sonsuza kadar 'evet' demiştim" - Sayfa 4

Su ile ilgili konuşan Pınar Altuğ, kızının küçükken babası Yağmur Atacan'a benzediğini ancak zamanla kendisinin havasını aldığını ifade etmişti.

Oyuncu, "Küçükken daha çok babasına benziyordu. Büyüdükçe daha çok benim havamı almaya başladı. Aslında halasının kopyası. Baba ile hala çok benziyor" ifadelerini kullanmıştı.

4 7