için kaldı

Özcan Deniz'in yeğeninden hız denemesi

Özcan Deniz, özel hayatıyla son günlerde gündemden düşmüyor. Kalp hastası kız kardeşi Gülcan Deniz’in tüm yardım çığlıklarına kulağını tıkayan Deniz'in 16 yaşındaki yeğeni D. Deniz, ehliyetsiz bir şekilde Ferrari marka otomobille hız denemesi yapınca tepki topladı.

Özcan Deniz'in yeğeninden hız denemesi
Son Güncelleme: 19 Aralık 2019 Perşembe 10:19
19 Aralık 2019 Perşembe 10:06

Özcan Deniz ile ağabeyi Ercan Deniz lüks içinde yüzüyor. Özcan Deniz, kız kardeşi Gülcan'ın "Annem ağır hasta, ben de kalp hastasıyım. Ağabeyimden yardım istiyorum" çığlıklarına kulağını tıkamaya devam ediyor.

Günaydın'dan Hakan Uç'un haberine göre; Kız kardeşine yardım elini uzatmayan Özcan Deniz'in, menajerliğini de yapan erkek kardeşi Ercan Deniz'in ise garajı lüks arabalarla dolu. Hatta Deniz'in 16 yaşındaki yeğeni D. Deniz, o garajdan aldığı Ferrari ile ehliyetsiz bir halde hız denemesi yapıyor.

Özcan Deniz'in kardeşi Ercan Deniz'in oğlu D., sosyal medya hesabından babasına ait lüks araçlarla dolu garajın görüntülerini paylaştı. 16 yaşındaki D., ardından da bir Ferrari'ye binip otobana çıktı. D., kadranın 250'yi gösterdiği anlarda sevinç çığlıkları atıyor.

21 yaşındaki Gülcan, abisi Özcan Deniz'e seslenip defalarca yardım istedi. Özcan Deniz, kulaklarını tıkayarak bu çığlığı karşılıksız bıraktı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar