için kaldı

Oyuncu Bensu Soral ve Hakan Baş çiftinden kötü haber

Bir süredir evliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaşan Bensu Soral ve Hakan Baş çiftinden kötü haber geldi. Evliklerindeki sorunlarla başa çıkamayan çift boşanma kararı aldı.

Oyuncu Bensu Soral ve Hakan Baş çiftinden kötü haber
Son Güncelleme: 28 Eylül 2021 Salı 16:43
28 Eylül 2021 Salı 16:41

Bensu Soral ile Hakan Baş çifti 2018 yılında görkemli bir düğün töreni ile evlenmişti. Bir süredir birlikte görüntü vermeyen ikilinin evliliklerinde ciddi sorunlar olduğu iddia edilmişti.

Bu iddialar sonrası Hakan Baş'ın sosyal medya fenomeni Mira Ceren ile gece kulübünde samimi bir şekilde eğlenmesi, iddiaları ayyukka taşıdı. 

Bensu Soral'ın ise eski rol arkadaşı Kubilay Aka ile bir binanın çatısında çekilen fotoğraflarının ortaya çıkması sonrası ikili ortak bir açıklama yaprak durumu açıkladı.

'HASSAS BİR SÜREÇ İÇERİSİNDEYİZ'

İkili, 'Şu dönemde evliliğimizle ilgili hassas bir süreç içerisindeyiz. Biraz zamana ve sizlerin de hassasiyetine ihtiyacımız var' ifadelerini kullandı.

Çiftin birlikte bir arkadaşlarının düğününe katılması ise kriz çözüldü olarak yorumlandı. Ancak Tv8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa'nın haberine göre; ikili evliliklerini kurtarmayı başaramadı ve boşanma kararı aldı.

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar