için kaldı

Öykü Çelik ile İsmail Berhan'dan evlilik kararı

Ünlü oyuncu Öykü Çelik, yaklaşık iki yıldır aşk yaşadığı sevgilisi İsmail Berhan'ın evlilik teklifine sosyal medya hesabından 'evet' cevabını vererek duyurdu.

Öykü Çelik ile İsmail Berhan'dan evlilik kararı - Sayfa 1

Öykü Çelik, iş adamı sevgilisi İsmail Berhan ile nikah masasına oturuyor! 33 yaşındaki oyuncu, sosyal medya hesabından evlilik teklifi aldığını duyurdu.

1 6
 
Öykü Çelik ile İsmail Berhan'dan evlilik kararı - Sayfa 2

Instagram'dan parmağındaki alyansı paylaşan Çelik, sevgilisinin teklifine "Evet" yanıtını verdi. Oyuncuya, kısa sürede yüzlerce tebrik mesajı yağdı. Çiftin, önümüzde aylarda nikah masasına oturmayı planladığı öğrenildi.

2 6
 
Öykü Çelik ile İsmail Berhan'dan evlilik kararı - Sayfa 3

Katıldığı partilerle eleştirilmişti

Koronavirüse rağmen art arda ev partilerine katılarak, tepki toplayan oyuncu Öykü Çelik, verdiği bir röportajındaki kullandığı ifadelerle uzun süre konuşulmuştu.

3 6
 
Öykü Çelik ile İsmail Berhan'dan evlilik kararı - Sayfa 4

"Mini etek giyen kız ile benim kültürüm aynı olur mu?"

Parti parti gezen biri olmadığını söyleyen oyuncu, Karadeniz kızı olduğunu vurgulayarak, “Ben Trabzon Lisesi mezunuyum ve Karadenizliyim. Mini etek giymiş kızla benim kültürüm aynı olur mu? Ben diz altında etekle büyümüş kızım. Saçımı örgüden başka bir şey yapmadım. Bu yaştan sonra kültürümü mü reddedeyim?” demişti.

4 6