için kaldı

Yiğit Marcus Aral'dan Şevval Şahin yorumu: Onun yerinde başkası olsa depresyona girerdi

2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin, katıldığı programda kendisine yöneltilen sorulara cevap veremeyerek zor anlar yaşamıştı. Yiğit Marcus Aral, sevgilisi hakkında, "Bu konuları fazla kafaya takmıyor enteresan şekilde. Başkası olsa depresyona girerdi." dedi.

Yiğit Marcus Aral'dan Şevval Şahin yorumu: Onun yerinde başkası olsa depresyona girerdi - Sayfa 1

Yiğit Marcus Aral, sevgilisi Şevval Şahin ile birlikte üç aydır tatil yaptıkları Bali'den İstanbul'a döndü. 

Önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıyan Aral, tatilde paylaştığı iddialı pozlarla kimi zaman takipçilerinin tepkisine neden olan Şahin'i kıskanmadığını anlattı.

1 8
 
Yiğit Marcus Aral'dan Şevval Şahin yorumu: Onun yerinde başkası olsa depresyona girerdi - Sayfa 2

Marcus Aral, konuyla ilgili, "O resimleri ben çekiyorum zaten. Biz o şekilde bakmıyoruz. Öyle bir şey yok, zaten namus da öyle ölçülmüyor. Estetik resimler... Zaten işi gereği, mankenlik yapıyor. Sonuçta genç ve sağlıklıyken çektirmeyecek de ne zaman çektirecek? Biz kendimiz çekiyoruz" ifadelerini kullandı.

2 8
 
Yiğit Marcus Aral'dan Şevval Şahin yorumu: Onun yerinde başkası olsa depresyona girerdi - Sayfa 3

"Gösterişli bir hayat yaşamıyoruz"

Sosyal medyada sanıldığının aksine gösterişli bir hayat yaşamadıklarını ifade eden Yiğit Marcus Aral, şunları söyledi:

Biz Bali'deydik, üç ay kaldık. Şimdi İstanbul'a döndük. Genelde tatil ağırlıklı gittik. Birkaç projem de vardı. Bali de sürekli bir yer, mülk edinmek istiyoruz. Şevval özleyince Türkiye'ye döndük. Ben 7-8 yıldır gidiyorum, Bali sevdiğim bir yer. Ben yatırım üzerine çalışıyorum. Onun dışında emlak ve yatırım kripto yatırımlar yapıyorum. Gösterişli değil ama normal bir hayat yaşıyoruz.

3 8
 
Yiğit Marcus Aral'dan Şevval Şahin yorumu: Onun yerinde başkası olsa depresyona girerdi - Sayfa 4

"Onun yerinde başkası olsa depresyona girerdi"

Son olarak katıldığı bir televizyon programında soruları bilemeyince stüdyoyu terk edip, gündeme oturan ve ardından apar topar Amerika'ya giden Şahin'e, sevgilisinden destek geldi.

Aral, Şevval Şahin'in yaşadıklarından sonra bunalıma girip, Türkiye'yi terk ettiği iddialarıyla ilgili konuştu.

Marcus Aral, "Bizim zaten 'Kışı burada geçirmeyelim' diye planlarımız vardı. Soğuk malum buralar... Bu konuları fazla kafaya takmıyor enteresan şekilde. Başkası olsa depresyona girerdi."

4 8