Haluk Levent: Ona layık bir evlat olamadım

Haluk Levent, katıldığı programda duygusal anlar yaşadı. Şarkıcı, geçtiğimiz günlerde vefat eden annesi için, "Ona çok şey borçluyum" ifadelerini kullandı.

Haluk Levent: Ona layık bir evlat olamadım
Son Güncelleme: 1 Aralık 2019 Pazar 17:03
1 Aralık 2019 Pazar 16:55

Haluk Levent, Gökhan Çınar'ın hazırlayıp sunduğu 'Katarsis' programına konuk oldu. Samimi açıklamalarda bulunan Levent, hayalleri hakkında şu ifadeleri kullandı:

Biz hayallerimizi söyleyip vicdanımızı rahatlatıyoruz ama ben vicdanımı rahatlatmak istemedim, hayallerimi yaşamak istedim. Bu nedenle AHBAP oldu, şu anki yaşama biçimim bu nedenle oturdu. Ben hayallerimi yaşıyorum.

Şarkıcı, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden annesi Sabriye Acil ile ilgili açıklamalar yaptığı sırada ise duygusal anlar yaşadı.Levent, annesi için pişmanlığını şu sözlerle dile getirdi:

Sevgili annem okumam için çok uğraştı, sabahlara kadar manavda karpuz sattı, o dönemlerde ona layık bir evlat olamadım. Onun o emeğini düşündükçe, zamanında yaptığım hareketleri doğru bulmuyorum. Ona çok şey borçluyum. Bir seferinde beni alnımdan öpüp, 'Seninle gurur duyuyorum oğlum' demesi içimi rahatlattı.

Öte yandan Haluk Levent'in yaklaşık 3 yıl önce platform adı altında faaliyete başlattığı ve ardından dernekleşen "AHBAP", yardım organizasyonlarıyla gündeme geliyor.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar