için kaldı

Öykü Çelik: Olumsuz olarak değerlendirdiğim kendimdi

Oyuncu Öykü Çelik, "Ben Karadenizliyim. Mini etek giymiş kızla benim kültürüm aynı mı?" ifadeleriyle tepki topladı. Çelik, gelen tepkiler üzerine yanlış anlaşıldığını belirterek açıklamalarda bulundu.

Öykü Çelik: Olumsuz olarak değerlendirdiğim kendimdi - Sayfa 1

Geçtiğimiz haftalarda koronavirüse rağmen art arda ev partilerine katılarak, tepki toplayan oyuncu Öykü Çelik, gelen eleştirilerin ardından negatif çıkan Covid-19 testini sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

1 6
 
Öykü Çelik: Olumsuz olarak değerlendirdiğim kendimdi - Sayfa 2

Parti parti gezen biri olmadığını söyleyen oyuncu, Karadeniz kızı olduğunu vurgulayarak, “Ben Trabzon Lisesi mezunuyum ve Karadenizliyim. Mini etek giymiş kızla benim kültürüm aynı olur mu? Ben diz altında etekle büyümüş kızım. Saçımı örgüden başka bir şey yapmadım. Bu yaştan sonra kültürümü mü reddedeyim?” dedi.

Oyuncunun bu sözleri Twitter'da gündem oldu. Sosyal medyada Çelik'e tepki yağdı.

2 6
 
Öykü Çelik: Olumsuz olarak değerlendirdiğim kendimdi - Sayfa 3

Yaşananlardan sonra Öykü Çelik yazılı bir açıklama yayınladı.

Ünlü oyuncu şu ifadeleri kullandı:

Açıklamalarım toplum tarafından yanlış anlaşılıp çeşitli mecralarda farklı yerlere çekilmiştir. Eğer sözlerimin sadece çok küçük bir kısmına odaklanmayıp, röportajda hangi soru karşısında bu ifadeleri kullandığımı göz önünde bulundursaydınız böyle acımasız yorumlar yapmazdınız. Hiçbir zaman negatif durumdan beslenip kimseyi incitmedim. Sadece kadının kadına yaptığı şiddete değil, insanın insana her türlü şiddetin karşısında oldum ve kınadım. Röportajda aslında kendimi eleştirdim. Olumsuz olarak değerlendirdiğim kendimdi. Tamamen yanlış anlaşıldım. Küfür ve argo barındıran yorumlarını yaparken lütfen benim de bir kadın olduğumu unutmayın. Yanlış anlaşılmaktan üzüntü duyduğumu belirtiyor ve en kısa zamanda da sözlerime benim açımdan bakabilmenizi diliyorum.

3 6
 
Öykü Çelik: Olumsuz olarak değerlendirdiğim kendimdi - Sayfa 4
4 6