için kaldı

İbrahim Kutluay: Olayla bir alakam yok

Demet Şener, 21 Haziran 2019 yılında evlendiği Cenk Küpeli ile 19 ay süren evliliğini dün tek celsede sonlandırdı. Boşanma sonrası İbrahim Kutluay, eski eşi Şener'in evinin kapısının önünde görüntülendi. Kutluay, "Benim olayla bir alakam yok. Kızım kendisini almamı istedi. Onun için geldim." dedi.

İbrahim Kutluay: Olayla bir alakam yok - Sayfa 1

2018'de İbrahim Kutluay'dan olaylı bir şekilde boşanan eski manken Demet Şener, bir kez daha aradığı mutluluğu bulamadı. İki yıl önce Cenk Küpeli ile nikah masasına oturan Şener'in evliliği uzun sürmedi. Çift, dün anlaşmalı olarak boşandı. Boşanma kararında Cenk Küpeli'nin ısrarla çocuk istemesinin neden olduğu öğrenildi.

1 11
 
İbrahim Kutluay: Olayla bir alakam yok - Sayfa 2

Şener ve Küpeli'nin boşanma haberi sonrası İbrahim Kutluay, eski eşinin İstinye'de bulunan evin kapısında görüntülendi. Kızı İrem'in kendisini aradığını belirten İbrahim Kutluay, "Benim olayla bir alakam yok. Kızım kendisini almamı istedi. Onun için geldim." dedi.

2 11
 
İbrahim Kutluay: Olayla bir alakam yok - Sayfa 3

Kızını aldıktan bir saat sonra tekrar eve bırakan Kutluay, "Bir kahve içtik. Lütfen olaya beni dahil etmeyin" diyerek ricada bulundu.

3 11
 
İbrahim Kutluay: Olayla bir alakam yok - Sayfa 4

Ayrılık sonrası sessizliğini bozan Demet Şener'den ilk açıklama geldi. Eski manken yaptığı açıklamada, "Evliliğimizi üzülerek ve dostça dün bitirmiş bulunuyoruz. Gerekli açıklamaları yaptık fakat bazı yayın organlarında çeşitli iddialarla haber yapılmaktadır. Çocuklarım artık büyüdü ve markamın heyecanıyla yoğun bir çalışma dönemindeyim. Cenk'in çok istediği çocuk konusuna başlarda ben de sıcak baksam da kendimi yeni bir çocuk için hazır hissetmiyorum. Bu konuyu da karşılıklı konuşarak hayattan beklentilerimizin farklı olduğuna karar vererek ve üzülerek ayrılık kararı verdik. Evliliğimiz boyunca Cenk her zaman benim yanımda olmuştur. Ne maddi ne de manevi en ufak bir sorun yaşamamışızdır. Güzel bir evliliği bitirmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Saygı duyulmasını rica ederim." ifadelerine yer verdi.

4 11