Nükhet Duru'dan yıllar sonra gelen itiraf: Ailem beni evlatlık verdi

Türk pop müziğinin 67 yaşındaki güçlü sesi Nükhet Duru, YouTube'da izleyiciyle buluşan, Melikşah Altuntaş'ın hazırlayıp sunduğu “Hayatımın Listesi"nde programının konuğu oldu

Nükhet Duru'dan yıllar sonra gelen itiraf: Ailem beni evlatlık verdi
Son Güncelleme: 6 Mayıs 2022 Cuma 16:48
6 Mayıs 2022 Cuma 16:45

Nükhet Duru, çocukluk yıllarına dair anlattıklarıyla gündem oldu. Melikşah Altuntaş'ın, YouTube'da yayınlanan Hayatımın Listesi programına konuk olan 67 yaşındaki sanatçının itirafları magazin gündemine bomba gibi düştü. Nükhet Duru, Melikşah Altuntaş'ın kendisine yönlettiği ''Sizi hayatta tutan favori insanınız kim?'' sorusu üzerine samimi itiraflarda bulundu.

İşte Nükhet Duru'nun açıklamalarından satır başları...

"Buna net bir cevap veremeyeceğim. Çünkü beni hayatta tutan ve böylesine kol kanat geren pek bir insan olmadı. Buna rastlamadım. Üzülerek söylüyorum bunu... Beni hayatta tutan tek bir şey vardır, o da umutlu olmam, iyiyi düşünüp iyiyi çağırmaya çalışmam. Onun dışında beni hayata bağlayan, sıkı sıkı sarılmamı sağlayan bir insan olmadı.

 

Maalesef ben çok zor bir çocukluk geçirdim. Genç kızlık dönemi zaten geçirmedim. Direkt genç kadınlığa adım attım. Kendi meseleleriyle meşgul bir anne ve kendi meseleleriyle meşgul bir babanın çocuğuydum. Halleri, vakitleri yerinde olmasına rağmen beni evlatlık vermeyi tercih ettiler.

Belki de bunu beni daha düşündükleri bir şeydi. 'Biz bunu yaptık ama biz bununla baş edemiyoruz. Bakamayacağız. Biz ikimizde tuhaf insanlarız. Bir aşkın içinde debeleniyoruz. Çocuk da bizi mi çekecek...' 6-7 yaşındaydım, 'Allah aşkına ayrılın' dediğimi hatırlıyorum. Niye demiştim bilmiyorum. Çok gürültü vardı herhalde. Bu yüzden de beni böyle hayata bağlayan bir insan yok.

Ama kariyerimi yeniden elime almama ve yeniden bırakmak üzereyken heveslenmeme neden olan bir genç hanım var. O da Evren Ercan. Bana yeniden şevk, heyecan verdi."

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar