Hailey Baldwin: Ne olursa olsun kıskançlığı içimden atamıyorum

Ünlü model Hailey Baldwin, şarkıcı eşi Justin Bieber için, "Ne olursa olsun kıskançlığı içimden atamıyorum. Birçok insan Justin'in evli olup olmadığını umursamıyor. Nasıl kıskanmayayım?" açıklamasında bulundu.

Hailey Baldwin: Ne olursa olsun kıskançlığı içimden atamıyorum - Sayfa 1

Kendall Jenner ve Bella-Gigi Hadid kardeşler ile podyum dünyasının aranan modellerinden olan Hailey Baldwin, eşi Justin Bieber hakkında açıklamalarda bulundu.

1 7
 
Hailey Baldwin: Ne olursa olsun kıskançlığı içimden atamıyorum - Sayfa 2

Eşini çok kıskandığını belirten Baldwin, "Ne olursa olsun kıskançlığı içimden atamıyorum. Birçok insan Justin'in evli olup olmadığını umursamıyor. Onlar için önemli olan Justin'le bir fırsatları olup olmaması. Nasıl kıskanmayayım?" ifadelerini kullandı.

2 7
 
Hailey Baldwin: Ne olursa olsun kıskançlığı içimden atamıyorum - Sayfa 3

Hailey Baldwin ve Justin Bieber, 2018'de sürpriz bir şekilde evlendiklerini açıklamış ve herkesi şaşkına çevirmişti. 2019'da ise çift, yine sürpriz bir kararla ailelerinin önünde yemin ederek nikah tazelemişlerdi.

Bieber, ünlü şarkıcı Selena Gomez ile ilişkini bitirdikten kısa bir süre sonra, Baldwin ile yeni bir aşka yelken açmıştı.

3 7
 
Hailey Baldwin: Ne olursa olsun kıskançlığı içimden atamıyorum - Sayfa 4

Justin Bieber, Ocak ayında Ellen Degeneres'in sunduğu The Ellen Show'a konuk olmuştu.

İlişkisi hakkında itiraflarda bulunan 25 yaşındaki Bieber, evlilik öncesi Hailey Baldwin'e sadık kalıp kalmayacağını sorguladığını itiraf etti.

Evlilik teklifi öncesi bağlılık ve sadakatsizlik arasında gelgitler yaşadığını söyleyen Bieber, şu ifadeleri kullandı:

4 7