için kaldı

Yıldız Tilbe: Ne aşı, ne çip, ne HES! Kabul etmiyorum

Şarkıcı Yıldız Tilbe koronavirüs aşısına ilişkin, "Adımı, ülkemi, soyumu, kan grubumu ben seçmedim. Bunun dışında devlet dahi olsa bana zorla hiçbir şey yapamaz ve yaptıramaz. Ne aşı, ne çip, ne HES. Kabul etmiyorum. Ben devlet için değil devlet benim içindir.” dedi.

Yıldız Tilbe: Ne aşı, ne çip, ne HES! Kabul etmiyorum
Son Güncelleme: 2 Aralık 2020 Çarşamba 10:48
2 Aralık 2020 Çarşamba 10:28

Kış ayının gelmesiyle koronavirüs vaka sayılarında artış görülmeye başlandı. Bilim dünyası salgını sona erdirecek COVID-19 aşısının çalışmalarına hız verdi. Alman ve Çin menşeli ilk aşılar dünyanın çeşitli yerlerinde uygulanmaya başlandı.
Çin’den ithal edilen ilk aşıların önümüzdeki aydan itibaren Türkiye’de de başta sağlık çalışanları olmak üzere uygun görülen kişilere yapılmaya başlanacağını açıklandı.

Ne aşı, ne çip, ne HES!

Aşı açıklamasının ardından Yıldız Tilbe beklenmedik bir çıkış yaptı. Sanat dünyasının sıra dışı isimlerinden Yıldız Tilbe, tüm dünyanın umutla beklediği COVID-19 aşısına tepki gösterdi. Sosyal medya hesabında aşı yaptırmayacağını duyuran Tilbe’nin mesajları büyük tepki çekti. Şarkıcı, Twitter hesabına şöyle yazdı: “Devlet beni bir suç işlersem içeri atabilir, hak ettiysem boynum kıldan incedir. Adımı, ülkemi, soyumu, kan grubumu ben seçmedim. Bunun dışında devlet dahi olsa bana zorla hiçbir şey yapamaz ve yaptıramaz. Ne aşı, ne çip, ne HES. Kabul etmiyorum. Ben devlet için değil devlet benim içindir.”

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar