Mustafa Sandal mahkemeye başvurdu

Mustafa Sandal, eski sevgilisi Melis Sütşurup’la ilişkisiyle ilgili haberlerin, kişilik haklarını ihlal ettiği gerekçesiyle mahkemeye başvurdu. Mahkeme, bu aşkla ilgili haber ve yorum yapılmasını yasakladı.

Mustafa Sandal mahkemeye başvurdu
Son Güncelleme: 12 Ekim 2019 Cumartesi 10:40
12 Ekim 2019 Cumartesi 09:49

Mustafa Sandal, Emina Sandal ile boşandıktan sonra Melis Sütşurup ile 6 ay süren bir ilişki yaşamıştı. Ünlü sanatçı, ayrılık sonrası "Melis ile keyifli vakit geçirdik" demişti. Bu sözlere alınan Sütşurup ise Musti hakkında şu sözleri sarf etmişti:

"Mustafa hakkında öyle bir şey öğrendim ki, ilişkiyi hemen bitirdim." Sandal hakkındaki bu açıklama magazin gündemine oturmuştu.

SandalAsliye Hukuk Mahkemesi'ne başvurup, çıkan haberler için ihtiyati tedbir kararı istedi. Musti'yi haklı bulan mahkeme, bu ilişkiyle ilgili haber ve yorum yapılmamasına hükmetti.

Melis Sütşurup kimdir?

Türkiye’nin Mustafa Sandal’ın sevgilisi olarak tanıdığı Melis Sütşurup, 1989 doğumlu ve butik sahibidir. Mustafa Sandal gibi bir kez evlilik yapan ve ayrılan Sütşurup'un bir oğlu var.

Mustafa Sandal’ın 9 Haziran’da ABD’ye götürdüğü aşkı Melis Sütşurup, apar topar Türkiye’ye döndü.

Sosyetik güzel, ABD’de kavga ettiği Sandal’ın barışmak için İstanbul’a gelmek yerine arkadaşıyla Paris’e geçmesi üzerine 7 aylık aşkı bitirdi…

Bir süredir araları bozuk olan Mustafa Sandal'la sosyetik sevgilisi Melis Sütşurup'un Aralık 2018'de başlayan aşkları son buldu. Sandal'ın geçen ay Cannes'da Sütşurup'u esmer bir güzelle aldattığı iddiası sosyetik güzeli küplere bindirmişti.

 Fransa'dan döner dönmez aşkının gönlünü alan 49 yaşındaki popçu, 9 Haziran'da New York'ta verdiği konsere sosyetik güzeli de götürmüştü.

Ancak ikilinin ABD tatilinde ne olduysa Sütşurup, apar topar İstanbul'a döndü. Yakın çevresine Sandal'la ABD'de kavga ettiğini söyleyen Sütşurup, önceki gün yaptığı paylaşımına "Ne olursa olsun, yüzünüzden gülümseme eksik olmasın" notu düşüp Musti'ye gönderme yaptı.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar