Merve Boluğur'un 53 günlük evliliği tek celsede bitti

Acemi Cadı dizisi ile hafızalarda yer edinen Merve Boluğur magazin gündeminden düşmüyor. Sosyal medya paylaşımları ile sık sık konululan güzel oyunc 53 gün önce evlendiği eşi Mert Aydın'dan tek celsede boşandı. Mahkeme çıkışı babası ile görüntülünen Merve Boluğur soruları yanıtsız bıraktı.

Merve Boluğur'un 53 günlük evliliği tek celsede bitti
Son Güncelleme: 24 Kasım 2022 Perşembe 13:51
24 Kasım 2022 Perşembe 13:49

Magazin dünyasının en çok konuşulan isimlerinden biri olan merve  Boluğur ve DJ Mert Aydın'ın evlilikleri çok kısa sürdü. Merve Boluğur, 2 Ekim'de nikah masasına oturduğu DJ Mert Aydın ile boşanma kararı aldı. Anlaşmalı olarak Beykoz Adliyesi'ne başvuran çift, tek celsede boşandı.

5 DAKİKADA BİTTİ
Görkemli bir düğünle evlenen Merve Boluğur ile Mert Aydın, evliliklerinin 40. gününde yaşadıkları fikir ayrılıkları nedeniyle boşanma kararı aldı. Ekim ayının başında alyansını çıkartarak babasının evine dönen Boluğur ile Aydın, anlaşmalı boşanma kararı alarak Beykoz Adliyesi'ne başvurdu. Çift, bugün görülen duruşmada 5 dakika içerisinde tek celsede boşandı.

MERVE BOLUĞUR SESSİZ KALDI
Adliyeden çıkarken görüntülenen Mert Aydın "Olmadı yürütemedik" derken adliyeden babasıyla çıkan Merve Boluğur da basın mensuplarının ısrarlı sorularına kayıtsız kalarak sadece "Lütfen babam var yanımda" demekle yetindi.

AKIL SAĞLIĞIYLA İLGİLİ YORUM YAPANLARA DAVA AÇACAK
Paylaşımları ve evliliğinden dolayı gündemden düşmeyen Merve Boluğur, dün Instagram hesabından yaptığı açıklamada akıl sağlığıyla ve Mert Aydın'la ilgili yorumlara sitem etti.

Hakkında yorum yapanlara dava açacağını söyleyen Boluğur, "Sosyal medyada hakkımda yapılan akıl sağlığı yorumlarıyla taciz, kadına şiddet, kendi mutsuzluğunu kusan klavye delikanlılarını bundan sonra mahkemeye vereceğim bilginize... Keza eski eş muhabbeti yapan büyük köşe yazarı magazincileri de... Senelerdir bu insanlar üstüme geliyor, yettiniz... Ahlakınızla iş yapın" ifadelerini kullandı.

MERVE BOLUĞUR KİMDİR? 

Merve Boluğur, 16 Eylül 1987 yılında İstanbul'da Yugoslav göçmeni bir annenin ve İzmirli bir babanın kızı olarak dünyaya geldi. Nişantaşı Nuri Akın Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Kadir Has Üniversitesi'nin hazırlığında kaldı ve bıraktı. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü'nde eğitim aldı.

34 yaşındaki oyuncu Merve Boluğur, şarkıcı Murat Dalkılıç'la 2015 yılında nikah masasına oturmuştu. Çift, 2017 yılında ayrılma kararı vererek boşandı.

MERVE BOLUĞUR KARİYERİ
2006–2007 yıllarında yayınlanan Acemi Cadı dizisinde Ayşegül adlı bir cadıyı canlandırarak başrol oynadı ve bu sayede tanındı. Oynadığı diğer diziler ise şöyle:

2007 Aşk Yeniden
2009 Kül ve Ateş
2010 Küçük Sırlar
2011 Kuzey Güney
2013 Muhteşem Yüzyıl
2017 İçimdeki Fırtına
Mayıs 2012 yılı itibarıyla bir deodorant markasının reklam yüzü oldu. 2014 yılında dünyaca ünlü bir makyaj markasının  ilk Türk marka yüzü oldu. 2017 yılında Murat Dalkılıç'ın Epik isimli albümünde yer alan Boya Gitsin şarkısında Dalkılıç ile düet yaptı. Mart 2018 yılında "Merve Boluğur" adlı kozmetik markasını kurdu ve ilk ürünü kırmızı ruj epey popüler oldu. 2020 yılında kendine ait YouTube kanalını kurdu. 2022 yılında "Şşşşttt" isimli teklisini YouTube kanalından yayınladı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar