için kaldı

Kraliçenin torunu boşanıyor

İngiliz kraliyet ailesinde gündem bitmiyor. Önce eşinin hastalığı, ardından torunu Prens Harry'nin eşi Meghan Markle ile birlikte aileden ayrılıp Kanada'da yerleşmesi derken ailenin başı Kraliçe 2. Elizabeth, bir olumsuz haberle daha sarsıldı.

Kraliçenin torunu boşanıyor - Sayfa 1

Kraliçe'nin en büyük torunu Peter Phillips ile eşi Autumn boşanmaya karar verdiklerini açıkladı.

1 10
 
Kraliçenin torunu boşanıyor - Sayfa 2

Kraliçe 2. Elizabeth ile eşi Prens Phillip'in ikinci çocuğu olan Prenses Anne'in oğlu Peter ile Autumn 12 yıllık evli ve çiftin iki tane çocuğu bulunuyor. Phillips çifti boşanacaklarını, sözcüleri aracılığıyla yaptıkları açıklamayla duyurdu. Autumn Phillips, ailenin en sevilen gelinlerinden biri olarak biliniyor. O da ailenin "mavi kanlı" olmayan üyelerinden biri.

2 10
 
Kraliçenin torunu boşanıyor - Sayfa 3

Basına yansıyan haberlere göre Peter ve Autumn Phillips ayrılmaya 2019 yılının ikinci yarısında karar verdi. Daha sonra da konu hakkında ailelerini bilgilendirdiler. Yapılan açıklamaya göre Phillis çifçi boşanmanın kendileri ve iki kızları için en doğru karar olduğunu belirtti. Çiftin boşandıktan sonra da dost kalacağı ileri sürüldü.

3 10
 
Kraliçenin torunu boşanıyor - Sayfa 4

Peter Phillips, Kraliçe 2. Elizabeth ile Prens Phillip'in ikinci çocuğu Prenses Anne'in Mark Phillips ile evliliğiden dünyaya gelen iki çocuğundan biri. 42 yaşındaki Peter Phillips ile 41 yaşındaki Autumn Phillips, 2008 yılında evlehdi. Çiftin Savannah ve Isla adında iki tane kız çocuğu bulunuyor.

4 10