Ceren Hindistan çocuğunun babası Ümit Aslan'a: Konuşursam sokağa adım atamazsın!

Ceren Hindistan ile Ümit Aslan arasındaki gerilim artıyor. Hindistan, kendisi için koruma ve konuşmama kararı aldıran eski sevgilisi Ümit Aslan hakkında yine sert açıklamalarda bulundu. Ünlü oyuncu, "Açıklamaya devam edersem sokağa adım atamazsın." ifadelerini kullandı.

Ceren Hindistan çocuğunun babası Ümit Aslan'a: Konuşursam sokağa adım atamazsın! - Sayfa 1

Ceren Hindistan, 2018 yılında kızı Arya'nın babası Ümit Aslan ile olaylı bir şekilde ayrılmıştı.

Hindistan'ın, "Çok büyük açıklamalar yapacağım. Az daha sabır... Bütün açılan davaları kazandım. Son bir davamız kaldı. Onu da alacağız, zaten hiç korkumuz olmadı. Sonra açıklayacaklarıma şok olacaksınız" sözleri kafalarda soru işareti bırakmıştı.

1 7
 
Ceren Hindistan çocuğunun babası Ümit Aslan'a: Konuşursam sokağa adım atamazsın! - Sayfa 2

Şiddet iddiası

Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarda hamileyken Aslan'dan şiddet gördüğünü öne süren ünlü oyuncu, kemerle dövüldüğünü söyledi.

Hindistan, "Hamileyim diye evimi kapatıp, beni Antalya'ya götürdü. Hesabımdaki 80 bin lirayı kendi hesabına aktardı. Sonra aldatmalar başladı. Her gördüğüm mesajda dayak yedim. Müstehcen video izlerken yakaladığımda, 'Ne yapıyorsun?' dedim diye kemerle dayak yedim. Gecelikle koşup, çıktım binadan. 7 aylık hamileydim. 6 yaşına kadar çocuğumun cebine iki defa oyuncak parası koydu, o kadar." ifadelerini kullandı.

Koruma kararı aldırdı

Ümit Aslan ise çıkan iddiaların ardından, "Konuyla ilgili muhatap olmak istemiyorum. Reklam çabaları... Zaten koruma ve yayın yasağı kararını aldırıyorum." dedi.

2 7
 
Ceren Hindistan çocuğunun babası Ümit Aslan'a: Konuşursam sokağa adım atamazsın! - Sayfa 3

Hindistan, Aslan'ın açıklamasından sonra sert sözlerini sürdürdü:

Erkek diye ortada gezen bir müsveddenin bana karşı koruma kararı çıkarmasına saatlerdir kahkaha atıyorum. Yavrum bu kadar mı korktun benden Aslan parçası... Daha bir şey açıklamadım. Asıl açıklamaya başlarsam sokağa adım atamazsın, biliyorsun. Aslan olmuş kedicik. Neyse bir ay süreyle korun bakalım... Şunu da söyleyeyim; mayın basana kadar sessizdir. Damarıma basmaya devam edersen asıl o zaman miyavlatırım. Şirket hesabından da sürekli sayfamda geziyorsun... Azıcık git soluklan, bir su iç, bir yemek ye. Merak etme senin gibi yazıp geri vites yapıp silmiyorum. Kalıyor sayfamda, istediğin zaman girip görürsün. Elimde tarihiyle dayak yediğim fotoğraflardan tutun da sığındığım otel sahiplerinin şahitlik beyanlarına kadar her şey elimizde var. Ben var sayımlarla değil belgelerle hareket ederim.

3 7
 
Ceren Hindistan çocuğunun babası Ümit Aslan'a: Konuşursam sokağa adım atamazsın! - Sayfa 4
4 7