Burcu Esmersoy: Konunun benimle alakası yok

Eski eşi Berk Suyabatmaz’la mesajlaştığını söyleyen Burcu Esmersoy, “Berrak Tüzünataç bu durumu kıskanmaz mı?” sorusuna böyle yanıt verdi.

Burcu Esmersoy: Konunun benimle alakası yok
Son Güncelleme: 19 Aralık 2019 Perşembe 10:18
19 Aralık 2019 Perşembe 10:12

Burcu Esmersoy’un sosyal medyada yabancı bir güzelin fotoğraflarını kullanarak sahte hesap açtığı, bu hesaptan o dönem eşi olan Berk Suyabatmaz’la konuştuğu, buluşma zamanı geldiğinde de kimliğini açıklayarak “Beni aldatacaktın” deyip boşandığı öne sürülmüştü.Önceki gün Etiler’de görüntülenen Esmersoy, hakkındaki bu iddiaya yanıt verdi.

“Konunun benimle alakası yok” diyen ünlü sunucu, olaya açıklık getirdi: “Birisi, Berk’in adıyla sahte hesap açmış, onun takip ettiği kızlara yürümüş. Birkaç kişi cevap vermiş. Ama hesabı açan kişinin İngilizcesi kötüymüş. Yazıştığı kızlar şüphelenerek Berk’e sormuşlar ‘Bu sen misin?’ diye, oradan ortaya çıkmış mevzu. Olay kulaktan kulağa yayılırken değiştirilmiş, benim sahte hesap açtığım söylenmiş. Öyle bir durum yok.”

Berk Suyabatmaz’la arkadaşlıklarının devam ettiğini söyleyen Burcu Esmersoy, “Hatta az önce mesajlaştık” dedi.

Ünlü sunucu, “Peki bu durum Berk Bey’in yeni sevgilisi Berrak Tüzünataç’ı kıskandırmaz mı?” sorusuna “Yok canım, niye kıskansın? Kıskançlık yaratacak bir mesajlaşma değil” yanıtını verdi.

Muhabirlerin “Berrak Hanım bu açıklamalarınızı görünce Berk Bey’e sormayacak mı?” sözleri üzerine de “Çok pardon, çok özür dilerim. İçerik öyle rahatsız edecek bir şey değil” dedi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar