Kenan Doğulu ile Mustafa Sandal'ın 'uzay' atışması

Şarkıcı Mustafa Sandal, "2021'in ilk konserini Mars'ta mı yapsak?" ifadelerini kullanan Kenan Doğulu'ya cevap verdi. Sandal, "Hop Kenan! Sakin ol hele. Ben şu Ay'da bir dansımı halledeyim, sen Mars'ın ile ilgilenirsin." dedi.

Kenan Doğulu ile Mustafa Sandal'ın 'uzay' atışması - Sayfa 1

Kızıl Gezegen’in gizemlerini çözmek ve yaşam belirtisi aramak üzere NASA tarafından Mars’a gönderilen uzay aracı Perseverance, 6 gün önce Mars atmosferine giriş yapmıştı.

Kızıl Gezegen'den gelen yakın çekim fotoğraf karelerinin yayımlanmasının ardından NASA yetkilileri, söz konusu görselleri "Bu, daha önce görmediğimiz bir şey" sözleriyle tanımlamıştı.

NASA, 1970'lerde gezegene ulaşan Viking aracından sonra ilk kez, Perseverance ile direkt olarak yaşam belirtisi araştıracak.

1 6
 
Kenan Doğulu ile Mustafa Sandal'ın 'uzay' atışması - Sayfa 2

ABD'nin "InSight" ve "Curiosity (Meraklı)" isimli iki uzay aracı Kızıl Gezegen'in yörüngesinde çalışmalarına halen devam ederken, şarkıcı Kenan Doğulu, konuyla ilgili esprili bir paylaşımlarda bulundu.

2 6
 
Kenan Doğulu ile Mustafa Sandal'ın 'uzay' atışması - Sayfa 3

46 yaşındaki Kenan Doğulu, gönderilerine, "Buralar da fena değil. 2021’in ilk konserini Mars'ta mı yapsak?" notunu düştü.

Şarkıcının paylaşımları 14 binden fazla beğeni ve çok sayıda yorum aldı.

3 6
 
Kenan Doğulu ile Mustafa Sandal'ın 'uzay' atışması - Sayfa 4

Kenan Doğulu'nun bu sözlerine 1998 yılında yayınladığı "Ay'a Benzer" adlı şarkısıyla bir dönem sıkça adından söz ettiren Mustafa Sandal'dan yanıt gecikmedi.

Sandal, "Hop Kenan Doğulu! Sakin ol hele. Ben şu Ay'da bir dansımı halledeyim, sen Mars'ın ile ilgilenirsin. 25 yıldır bu ülkenin DNA'sına kazınmış Aya Benzer'e haksızlık ettirmem" sözleriyle takipçilerini güldürdü.

4 6