için kaldı

Seren Serengil: İstiyorlar ki; Seren ölsün

Seren Serengil, önceki gün sevgilisi Mustafa Tohma ile Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Muhabirlerin, "Birçok insan hastalığınıza rağmen çıktığınız tatili eleştirdi. Neler söylemek istersiniz?" sorusuna yanıt veren Serengil, "İnsanlar gerçekten çok acımasız. İstiyorlar ki; Seren ölsün." dedi

Seren Serengil: İstiyorlar ki; Seren ölsün - Sayfa 1

"Ameliyat olmazsam yaza çıkmazmışım" diyen sunucu ve şarkıcı Seren Serengil, önceki gün evlilik kararı aldığı sevgilisi Mustafa Tohma ile birlikte Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı.

1 9
 
Seren Serengil: İstiyorlar ki; Seren ölsün - Sayfa 2

Geçtiğimiz günlerde sevgilisi ile birlikte Palandöken'de tatil yapan ve kayak pozlarını yayınlayan Serengil, "Birçok insan hastalığınıza rağmen çıktığınız tatili eleştirdi. Neler söylemek istersiniz?" sorusuna yanıt verdi.

2 9
 
Seren Serengil: İstiyorlar ki; Seren ölsün - Sayfa 3

Son dönemde sağlık sorunları yaşayan ve geçirdiği bağırsak ameliyatından sonra 46 kiloya kadar düşen Seren Serengil, konuyla ilgili şunları söyledi:

İnsanlar gerçekten çok acımasız. İstiyorlar ki; Seren ölsün. Ben oraya temiz hava almaya gittim. Çocukluğumdan beri kar sporlarını severim. Şu an zaten hastalığım geçiyor. İki buçuk kilo aldım. Haftada bir gün serum yiyorum. İnsanları anlamıyorum gerçekten.

3 9
 
Seren Serengil: İstiyorlar ki; Seren ölsün - Sayfa 4

49 yaşındaki Seren Serengil, sağlık sorunları yaşadığını duyurmuştu.

Instagram hesabından açıklama yapan Serengil, "Önceleri belli etmemeye çalıştım annem üzülmesin, sizler üzülmeyin diye ama iş biraz ciddiye bindi. 46 kiloya düştüm" ifadelerini kullanmıştı.

4 9