için kaldı

Justin Bieber itiraf etti: İntiharın eşiğinden döndüm!

Ünlü yıldız Justin Bieber, erken yaşta şöhret olmasının hayatındaki olumsuz etkilerini sosyal medya hesabından itiraf etti. Bieber, 20'li yaşlarında verdiği kötü kararlar nedeniyle uyuşturucu kullandığını ve intiharın eşiğinden döndüğünü belirtti.

Justin Bieber itiraf etti: İntiharın eşiğinden döndüm! - Sayfa 1

Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber, geçtiğimiz gün Instagram'dan yaptığı paylaşımla erken yaşta gelen şöhret nedeniyle uyuşturucu kullandığını ve intiharın eşiğinden döndüğünü itiraf etti.

1 10
 
Justin Bieber itiraf etti: İntiharın eşiğinden döndüm! - Sayfa 2

"Kadınlara karşı alıngan ve saygısız davrandım. Fazlasıyla öfkeliydim" diyen Bieber "Beni seven herkese mesafe koydum… Bunu tersine çeviremeyeceğimi düşünüyordum." İfadelerini kullandı

2 10
 
Justin Bieber itiraf etti: İntiharın eşiğinden döndüm! - Sayfa 3

Yaşadığı ruhsal sorunları anlatan genç yıldız, ergenlik çağında sürekli övülmesinin hayata bakışını nasıl tahrif ettiğini ise şu sözlerle dile getirdi:

3 10
 
Justin Bieber itiraf etti: İntiharın eşiğinden döndüm! - Sayfa 4

"Küçük bir kasabada yaşayan 13 yaşındaki bir gençten, dünyanın her tarafında takdir gören, milyonların ne kadar sevdiğini ve ne kadar harika olduğunu söylediği birine dönüştüm. Bunu genç bir erkek olarak yeterince duyarsanız inanmaya başlıyorsunuz. Benim için her şeyi başkaları yaptı, bu nedenle en temel sorumlulukları öğrenemedim."

4 10