için kaldı

Aleyna Tilki: İki yıldır zor bir dönem geçiriyordum

Genç şarkıcı Aleyna Tilki'den 'kariyeri düşüşe geçti' iddialarına cevap geldi

Aleyna Tilki: İki yıldır zor bir dönem geçiriyordum - Sayfa 1

2016 yılında "Cevapsız Çınlama" şarkısıyla adını tüm Türkiye'ye duyuran Aleyna Tilki, 2017'de de "Sen Olsan Bari" şarkısını piyasaya sürmüştü.

1 21
 
Aleyna Tilki: İki yıldır zor bir dönem geçiriyordum - Sayfa 2

Paylaşımları ve açıklamalarıyla sık sık adından söz ettiren Tilki, son olarak Dua Lipa, Sarah Hudson ve Coffee'nin sözlerini yazdığı; Diplo, King Henry ve Jr. Blender'ın ise bestelediği "Retrograde" adlı İngilizce şarkısını dinleyicilerle buluşturmuştu.

2 21
 
Aleyna Tilki: İki yıldır zor bir dönem geçiriyordum - Sayfa 3

KARİYERİNDE DÜŞÜŞE Mİ GEÇTİ?

Genç şarkıcının son çıkardığı şarkıların tutmadığı ve Tilki'nin kariyerinde düşüşe geçtiği söylentileri ortaya atıldı. Aleyna Tilki, hakkında çıkan haberlerin ardından konuyla ilgili açıklama yaptı.

3 21
 
Aleyna Tilki: İki yıldır zor bir dönem geçiriyordum - Sayfa 4

Tilki, yayınladığı gönderide, "İki yıldır zor bir dönem geçiriyordum. O yüzden de pek bir şey üretmedim, ürettiysem de zorlanarak ürettim… Kimseyle pek bir şey paylaşmak içimden gelmeyerek paylaştım her şeyi. Çünkü yılların prangaları sonunda ayağıma, kalbime kafama dolanıp ‘Yalan’ klibimdeki örümcek ağlarına beni gerçekten gömmüştü ve ben gömüldüğüm yerde bir süre dinlenmek istedim sadece. Hepsi bu..." ifadelerine yer verdi.

4 21