Ayşegül Yıldız'dan şoke eden itiraf: Hiç aşık olmadım

İbrahim Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız, takipçilerinden gelen "İkinci kez anne olmak istiyor musunuz?" ve "Kaç kere aşık oldunuz?" sorularına verdiği yanıtlarla şaşırttı!

Ayşegül Yıldız'dan şoke eden itiraf: Hiç aşık olmadım - Sayfa 1

Ayşegül Yıldız, 2011 yılında ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile nikah masasına oturmuştu. Elif Ada adında bir kızları dünyaya gelen çift, 2013 yılında boşanmıştı. Instagram hesabı üzerinden takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan Ayşegül Yıldız, özel hayatıyla ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

1 8
 
Ayşegül Yıldız'dan şoke eden itiraf: Hiç aşık olmadım - Sayfa 2

Uzun zamandır Bursa'da yaşayan Yıldız, "İstanbul'a yerleşmeyi düşünüyor musunuz?" sorusu üzerine "Evet dönüş yapıyorum. Kısmetse nisan sonu mayıs başı gibi taşınmış olurum" ifadelerini kullandı.

2 8
 
Ayşegül Yıldız'dan şoke eden itiraf: Hiç aşık olmadım - Sayfa 3

40 yaşındaki Yıldız, yeniden çocuk sahibi olmak isteyip istemediği konusunda ise "Evet çok isterim keşke tek başıma yapabilsem" yanıtını verdi.

3 8
 
Ayşegül Yıldız'dan şoke eden itiraf: Hiç aşık olmadım - Sayfa 4

Ardından "Kaç kere aşık oldunuz?" sorusu yöneltilen Ayşegül Yıldız, "Başkalarından dinlediğim aşk hikayelerinden çıkarım yaparsak hiç olmadım" şeklinde dikkat çeken bir itirafta bulundu.

4 8