için kaldı

Demet Akalın: Berkay hanımını sustursun!

Berkay’ın eşi Özlem Ada Şahin’e verdiği saat hediyesi yüzünden girdiği polemik devam ediyor. Bir mekanda görüntülenen Akalın, açıklamalarda bulundu.

Demet Akalın: Berkay hanımını sustursun!
Son Güncelleme: 21 Ekim 2019 Pazartesi 10:19
21 Ekim 2019 Pazartesi 10:17

Berkay’ın eşi Özlem Ada Şahin’le hediye ettiği saat yüzünden polemiğine giren Demet Akalın, önceki gece Etiler'deki bir mekanda sahne aldı.

Mekana pijamalarla gelen şarkıcı, saat polemiğiyle ilgili sorulan sorulara, "Beni konuşturmayın" yanıtını verdi.

Muhabirlerin ısrarla Berkay Şahin’in, "Demet ablayla biz konuştuk aslında, neden yalanlıyor anlamadım" şeklindeki açıklamalarını hatırlatılmasına Demet Akalın, sert çıktı.

Çok kırgın olduğunu da dile getiren şarkıcı, "Berkay hanımını sustursun. Bir kadın adamı vezir de eder, rezil de..." açıklamasında bulundu.

Ne olmuştu?

Demet Akalın, Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'e doğum hediyesi olarak ünlü bir markanın saatini almıştı. Özlem Ada Şahin'in saati satıp, yenisini almak üzere mağazaya verdiği konuşuluyordu.

Durumdan haberdar olan Akalın sert çıkmıştı. Özlem Ada Şahin ile Demet Akalın, sosyal medya üzerinden atışmıştı.

Özlem Ada Şahin, "Saati değiştirmek istedim, satmak değil. Demet Abla'yı aradım, sordum, izin istedim" diye açıklama yapmıştı.

Ünlü şarkıcı, "Özlem seninle hiç konuşmadık ki! Kapat gitsin!" karşılığını vermişti.

Özlem Ada Şahin, ünlü şarkıcının açıklamasına, "Demet abla, Berkay ile telefonda konuştunuz ya. Sana sorduk, sen de 'tabii ki' dedin" cevabını vermişti.

Akalın ise Şahin'in bu sözlerine, "Bunamadım! Hani sen gençsin ya! Eşşeklik bende! Senin için gülümseme ikonuyla geçilecek konu! Bende değil! Hem saat alıp, hem yalancı olduk! Bir daha kimseye zıkkımın kökünü alırsam..." şeklinde sert yanıt vermişti.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar