Hande Erçel Kaan Yıldırım aşkı belgelendi

Geçtiğimiz aylarda meslektaşı Kerem Bürsin'den ayrılan Hande Erçel, yeni bir aşka yelken açtı. Erçel, sevgilisi Kaan Yıldırım ile Londra'da görüntülendi.

Hande Erçel Kaan Yıldırım aşkı belgelendi - Sayfa 1

Kerem Bürsin ile evlenecekleri konuşulan Hande Erçel'in adı, Hadise’nin eski aşkı Kaan Yıldırım ile anılmaya başladı. İkili aşk sorularından kaçmıştı. Hande Erçel, aynı Kerem Bürsin'le olduğu gibi Kaan Yıldırım ile de aynı şekilde yakalandı. Hande Erçel ve Kerem Bürsin her defasında aşk iddialarından kaçmış ve yurt dışı tatilinde yakayı ele vermişti. Erçel, şimdi de Kaan Yıldırım ile Londra sokaklarında görüntülendi.

1 6
 
Hande Erçel Kaan Yıldırım aşkı belgelendi - Sayfa 2

'Sen Çal Kapımı' adlı dizinin setinde tanışan Hande Erçel ve Kerem Bürsin aşkı, Maldivler'de ortaya çıkmıştı. 2021 yılında aşk yaşadıkları belgelenen ikili, geçtiğimiz haftalarda ayrılmıştı. Kaan Yıldırım ise; geçen yıl Hadise ile aşk yaşamıştı. İlişkileri bir yıl süren çift, ayrıldıklarını sosyal medya hesabından duyurmuştu.

2 6
 
Hande Erçel Kaan Yıldırım aşkı belgelendi - Sayfa 3

Kaan Yıldırım ocak sonunda “Kalbim boş. Belki ‘14 Şubat’ta Uraz Kaygılaroğlu ile romantik bir yemek yeriz” diye espri yapmıştı. Adı üç hafta önce de Kerem Bürsin’den yeni ayrılan Hande Erçel ile anılmıştı. İkili aşk iddialarını yanıtsız bırakmış, gülüp geçmişti. 

3 6
 
Hande Erçel Kaan Yıldırım aşkı belgelendi - Sayfa 4

Aşk iddialarına gülüp geçen, Hande Erçel ile Kaan Yıldırım’ın ilişkisi İngiltere’de belgelendi. Gossippasta'nın haberine göre; ikili Londra’da baş başa tatil yaparken görüntülendi.

4 6