Anne olmak için gün sayıyor: Hamilelikte 13 kilo aldım

Sefirin Kızı'nda Kavruk Ömer'e hayat veren oyuncu Edip Tepeli ile evli olan Ayşecan Tatari, sosyal medyada takipçilerinin sorularını yanıtladı

Anne olmak için gün sayıyor:  Hamilelikte 13 kilo aldım
Son Güncelleme: 26 Eylül 2020 Cumartesi 11:54
26 Eylül 2020 Cumartesi 11:53

Meslektaşı Edip Tepeli ile 2017 yılında New York'ta evlenen Ayşecan Tatari, şu sıralar bebek heyecanı yaşıyor. Bir kız çocuğu dünyaya getirecek olan Tatari, sosyal medya hesabından takipçilerinden gelen soruları yanıtladı.

Doğuma 1 ay kaldı

31 yaşındaki oyuncu, "Doğuma ne kadar kaldı?" sorusuna "Tam bir gün söylemek doğru olmayabilir. 1 ay civarı diye tahmin ediyoruz" yanıtını verdi. Tatari, "Eşinizle nasıl tanıştınız?" sorusunu "Bayıldığım bir hikayemiz var ama özetle; tiyatroda tanıştık. Aynı oyunda oynarken" şeklinde cevapladı.

Bebeğin adı belli değil

"Kızınızın adı ne olacak?" sorusuna Ayşecan Tatari, "Bu sorudan çok var. Hepsine toplu cevap vereyim; bebeğin adı belli değil. Birkaç alternatif var ama doğduğu zaman ona bakıp, emin olmaya karar verdik" yanıtını verdi.

"13 kilo aldım"

Karnı burnunda pozunu yayınlayan Tatari, takipçisinin "Kaç kilo aldın? Fiziğin çok iyi görünüyor" sorusunu "Ben 13 kilo aldım. Dengeli ve sağlıklı besleniyorum. Kilo asla kıyaslanmaması gereken bir konu bence. Herkes için iyisi başka" şeklinde cevapladı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar