Halil Sezai'den yeni açıklama

Şarkıcı ve oyuncu Halil Sezai komşusu Hüseyin Meriç'i darp ettiği görüntüler ortaya çıktı. Halil Sezai, avukatı aracılığıyla yeni bir açıklama yaptı.

Halil Sezai'den yeni açıklama - Sayfa 1

Halil Sezai, Tuzla’daki villada “İncir Reçeli 3” filmini de çekmişti. Aralarında Hüseyin Meriç’in de bulunduğu site sakinleri, ortak kullanım alanlarının işgal edildiği iddiasıyla belediyeye şikâyette bulunmuştu.

1 12
 
Halil Sezai'den yeni açıklama - Sayfa 2

67 yaşındaki Meriç, tartışmaların büyümesi üzerine evinin çevresini kamerayla donattı. Geçen salı Sezai ile arasında tekrar tartışma çıktı. Şarkıcı, elinde odunla evine gittiği adamı darp etti. Sokağa taşan kavgayı kameralar kaydetti.

2 12
 
Halil Sezai'den yeni açıklama - Sayfa 3

Yaşlı adam darp esnasında Kelime-i Şehadet getirdi. Sezai ise “Ezan mı okuyorsun” diyerek vurmaya devam etti. Meriç olayla ilgili, “Tansiyon ve kalp hastasıyım. Vurduğunda öleceğim diye düşündüm. Hastayım dedim, yine vurdu” dedi. Meriç olayın ardından oğlu Mesih Meriç Behkam ile Tuzla Emniyet Müdürlüğü’ne giderek şikâyette bulundu. Halil Sezai ile yönetmen Aytaç Ağırlar, Ecem Ağırlar ve Mustafa Taner Okçular, ifade verdikten sonra serbest bırakıldı.

3 12
 
Halil Sezai'den yeni açıklama - Sayfa 4

Halil Sezai önce sosyal medyada bir açıklama yayınlayarak özür diledi daha sonra da avukatı aracılığıyla şu açıklamayı yaptı;

Öncelikle müvekkilimizin, dün sabah saatlerinde yaşanan talihsiz olayın merkezinde yer aldığı için son derece üzgün ve pişman olduğunun bilinmesini isteriz. Şiddetin ne fiziksel ne de psikolojik hiçbir türü kabul edilemeyeceği gibi, hiçbir makul gerekçesi de olamaz. Müvekkilimiz, kamuoyuna karşı olan mahcubiyeti ve şiddetin hiçbir makul açıklaması ve gerekçesi olamayacağına dair inancı sebebi ile konuşmama kararı almıştır.

4 12