3 yıllık evlilik resmen bitti! Hakan Baş ile Bensu Soral boşandı

Bir süredir başka kadınlarla objektiflere yakalanan Hakan Baş ile Bensu Soral'dan kötü haber geldi! Evliliklerinde sorunlar olduğu konuşulan 30 yaşındaki oyuncu Bensu Soral ile 38 yaşındaki iş insanı Hakan Baş sessiz sedasız boşandı.

3 yıllık evlilik resmen bitti! Hakan Baş ile Bensu Soral boşandı
Son Güncelleme: 14 Ekim 2021 Perşembe 15:18
14 Ekim 2021 Perşembe 15:11

2018 yılında Four Seasons Hotel İstanbul'da düzenlenen törenle görkemli bir törenle hayatını birleştiren Bensu Soral - Hakan Baş çiftinin evliliklerinin üzerinde bir süredir kara bulutlar dolaştığı konuşuluyordu. Çiftin sessiz sedasız boşandığı ortaya çıktı. 3 yıllık evlilik tek celsede anlaşmalı olarak bitti.

Ünlü çift geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan ortak bir açıklama yayınlayarak "Şu dönemde evliliğimizle ilgili hassas bir süreç içerisindeyiz. Biraz zamana ve sizlerin de hassasiyetine ihtiyacımız var." ifadelerini kullanmışlardı.

 SOYADINI SİLMEDİ

2018 yılında muhteşem bir düğünle evlenen çift krizi aşamadı ve 3 yıllık evlilikleri tek celsede bitti. Bensu Soral, boşanmalarına rağmen Baş soyadını sosyal medya hesabından henüz kaldırmadı ve birlikte çekilen fotoğraf karelerini silmedi. İkili birbilerini Instagram'da takip etmeyi sürdürüyor. 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar