Hadise ve Kaan Yıldırım evleniyor mu?

Bu yılın en çok konuşulan aşkı Hadise ile Kaan Yıldırım birlikteliği iddiaya göre adım adım evliliğe doğru gidiyor. Kaan Yıldırım'ın evinde kalan Hadise'nin düğün hazırlıklarına başladığı ve ünlü çiftin önümüzdeki yaz nikah masasına oturacağı konuşuluyor.

Hadise ve Kaan Yıldırım evleniyor mu? - Sayfa 1

Magazin dünyasının gözde çifti Kaan Yıldırım ve Hadise aşkı tam gaz devam ediyor.  İlişkilerine sürpriz bir şekilde nokta koyan çift, beş gün sonra dayanamayıp barışmıştı. Ünlü çift, iddiaya göre pandemi sonrası evlenme kararı aldı.

1 9
 
Hadise ve Kaan Yıldırım evleniyor mu? - Sayfa 2

2020'nin sürpriz aşıkları Hadise ile Kaan Yıldırım, geçtiğimiz ay yollarını ayırmıştı. Ancak ayrılığa dayanamayan çift, tekrar barıştı.

2 9
 
Hadise ve Kaan Yıldırım evleniyor mu? - Sayfa 3

Aralarındaki buzları eriten ikiliden Yıldırım, sevgilisi ile birlikte çekilen yeni karesini sosyal medya hesabından yayınladı. 34 yaşındaki Yıldırım, Hadise'yi öperken verdiği bu pozu takipçileriyle paylaştı. Ünlü oyuncunun gönderisini yorumlara kapatması ise dikkatlerden kaçmadı.

3 9
 
Hadise ve Kaan Yıldırım evleniyor mu? - Sayfa 4

Oyuncunun, Hadise'ye evlenme teklif ettiği ve ‘Evet’ cevabını aldığı söyleniyor. Çift düğün için pandeminin bitmesini bekleyecek ve yaz aylarında nikah masasına oturacak.

4 9