için kaldı

Hababam Sınıfı'nın Hayta İsmail'i ekranlara geri dönüyor

Hababam Sınıfı'nın Hayta İsmail'i oyuncu Ahmet Arıman, ekranlara geri dönüyor. Arıman, Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Hababam Sınıfı'nın Hayta İsmail'i ekranlara geri dönüyor
Son Güncelleme: 27 Ekim 2022 Perşembe 16:45
27 Ekim 2022 Perşembe 16:42

Ertan Saban, Özge Özberk ve Devrim Özkan'ın başrollerinde yer aldığı Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin kadrosuna Hababam Sınıfı'nın efsane oyuncularından, Hayta İsmail rolünü canlandıran Ahmet Arıman, kadroya dahil oldu.

MÜZİK ÖĞRETMENİNİ OYNAYACAK

Arıman, dizide müzik öğretmeni Tayfun Hoca olarak seyirci karşısına çıkacak. Kendine has takıntılarıyla dikkat çeken Tayfun Hoca'nın Karabayır Lisesi'ne gelişi Melek'in hayatında önemli değişimler yaşanmasına neden olacak.

Show TV ekranında perşembe akşamlarına damgasını vuran dizisi 'Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin oyuncu kadrosunda Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Pamir Pekin, Nilsu Berfin Aktaş,Tolga Güleç, Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı, Ayşe Kırca, Sanem Babi, Onur Özer, Rojbin Erden, Ali Berge, Furkan Murat Uğur, Murat Göçmez, Melisa Bostancıoğlu ve Atilla Olgaç gibi deneyimli ve genç isimler bir arada yer alırken, yönetmen koltuğunda koltuğunda Altan Dönmez oturuyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar