Songül Karlı: Fox TV'de çalışırken çok param olduğu için...

Songül Karlı dolandırıcı olduğunu iddia ettiği eski eşi Metin Yüncü ile mahkemede yüzleşti. Karlı eski eşinin iddiaları yalanlamasıyla şoke oldu. Ünlü türkücü, Söylemezsem Olmaz'a katılarak dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Songül Karlı: Fox TV'de çalışırken çok param olduğu için...
Son Güncelleme: 30 Nisan 2022 Cumartesi 15:40
30 Nisan 2022 Cumartesi 14:46

Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık magazin gündemine gelen türkücü Songül Karlı eski eşi Metin Yüncü tarafından dolandırıldığını iddia etmişti. Şarkıcı parasını almak için Müge Anlı'ya bile çıkmayı düşündüğünü itiraf etmişti. Songül Karlı dava süreci devam ederken mahkemede eski eşiyle yüzleşti. Karlı eski eşinin iddiaları yalanlamasıyla şoke oldu.

"AİLECE DOLANDIRICILAR"

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz'a katılan Songül Karlı şunları söyledi:

"En büyük şok şuydu, savunmasında ben MİT'te çalışmıyorum vs... Ben her gün bu adamla yaşadım her gün telefonda dinledim. Bavul hazırladım Ankara'ya gönderdim altı sene böyle yaşadım çıktı 'Ben MİT'te çalışmadım' dedi. O kadar zeki bir adam var ki karşınızda... Yanımda Sağlık Bakanı var deyip telefonla konuşturan adama nasıl inanmazsın? Meğer yanındaki adamlar enişteleriymiş. Burada ailece dolandırıcılık var."

"PARAM ÇOK FAZLA OLDUĞU İÇİN..."

Parasının yendiğini söyleyen Songül Karlı "Ben sadece annesinden eniştesine herkesin bildiğini söylüyorum. Ben senet ödüyorum hala. Şimdi neredeyse anasını kabul etmeyecek. FOX'ta çalışırken ben bana 10 bin dolar göndermiş sözde. Ben FOX'ta çalışırken 'Bana para göndermeyin' diyordum param çok fazla olduğu için" dedi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar