Fotoğraf ve mesajları ifşa olan Cem Özer'in eşinden açıklama

Cem Özer cinsel içerikli mesaj ve fotoğraflarını sosyal medyada ifşa eden kadını suçlayarak, “Bana kumpas kurdular, para yüzünden yaptılar” demişti. Özer'in açıklamalarının ardından eşi Pınar Dura açıklamalarda bulundu.

Fotoğraf ve mesajları ifşa olan Cem Özer'in eşinden açıklama - Sayfa 1

Cem Özer’in Almanya’da yaşayan ve kendisi gibi evli olan bir kadını sosyal medya üzerinden çıplak fotoğraflarını göndererek taciz ettiği öne sürüldü. Ünlü şovmenin mesajlarını ifşa eden kadın, “Söylemezsem Olmaz” programına konuştu:

1 7
 
Fotoğraf ve mesajları ifşa olan Cem Özer'in eşinden açıklama - Sayfa 2

“Bana uygun olmayan fotoğraflar ve videolar yolladı. ‘Monica Bellucci’ye benziyorsun’ diyerek arkadaşlık kurmaya çalıştı. Sapık sapık konuşmalar yaptı. Kamuya mâl olmuş birinin böyle şeyler yapmaması lazım.”

2 7
 
Fotoğraf ve mesajları ifşa olan Cem Özer'in eşinden açıklama - Sayfa 3

Programa telefonla bağlanan Cem Özer ise kadına fotoğraf gönderdiğini doğrulayarak şunları söyledi: “Bu kadın hiç tanımadığım biri değil. Adı Menekşe Keskin. 11 sene önce Almanya’da bir geceliğine birlikte olduk. Bekardım. 6-7 sene önce sosyal medyadan beni buldu. Sosyal medyadan sevişmeye başladık.

3 7
 
Fotoğraf ve mesajları ifşa olan Cem Özer'in eşinden açıklama - Sayfa 4

Evli olduğunu öğrenince görüşmeyi kestim. Pandemi döneminde yalvardı yakardı, yeniden ekledim. Görüntülü olarak 35 dakika görüştük.” Özer, kendisine şantaj yapıldığını öne sürdü:

4 7