Farah Zeynep Abdullah'ın isyanı: Sıkılmadınız mı?

Farah Zeynep Abdullah, kilo aldığı yönünde yapılan haberleri ti'ye aldı. Filtreli videolarını Instagram'dan paylaşan ünlü oyuncu, "Sıkılmadınız mı insanların orasından, burasından konuşmaktan?" ifadelerini kullandı

Farah Zeynep Abdullah'ın isyanı: Sıkılmadınız mı?
Son Güncelleme: 30 Eylül 2021 Perşembe 16:03
30 Eylül 2021 Perşembe 16:01

Son olarak "Masumlar Apartmanı"nda "İnci" karakterine hayat veren oyuncu Farah Zeynep Abdullah, "Ünlü oyuncu kilo aldı" haberlerini ti'ye aldı.

"SIKILMADINIZ MI?"

Yüzünü dolgun gösteren bir filtre kullanan oyuncu, yayınladığı videoda, "Bugün çok önemli bir haber okudum. Bunu hepinizle paylaşmak istiyorum. Duymayanlar da duysun. Bütün dünya için önemli olduğunu düşünüyorum, Türkiye için özellikle... 'Farah kilo almış, Farah kilolarıyla şoke etti. Farah sen ne yaptın?' gibi başlıklar durumun ne kadar feci olduğunu gösteriyor. Sadece küçük bir şey düşündüm. Sıkılmadınız mı insanların orasından, burasından konuşmaktan? Kime ne, kimin kilosundan?" şeklinde konuştu.

'BERGEN'DE BAŞROLÜ KAPTI

Öte yandan Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesabından zamanlaması uymadığı için "Bergen" filminde yer alamayacağını açıklamıştı. Sarıkaya'nın yoğunluğu nedeniyle rol almadığı projede Farah Zeynep Abdullah başrolü kapmıştı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar