için kaldı

Entübe olduğunda aldatılmıştı! Ünlü oyuncu Burak Sergen'den çok konuşulacak açıklama

Geçen yıl koronavirüse yakalanıp ölümden dönen Burak Sergen, entübe olduğunda aldatıldığını söyleyerek gündeme bomba gibi düşecek açıklamalarda bulundu.

Entübe olduğunda aldatılmıştı! Ünlü oyuncu Burak Sergen'den çok konuşulacak açıklama
Son Güncelleme: 3 Mayıs 2022 Salı 14:19
2 Mayıs 2022 Pazartesi 12:18

Usta sanatçı Burak Sergen, Günaydın'a çok özel açıklamalarda bulundu. Pandemi sürecinde zor günler yaşayan ünlü sanatçı, o dönemi, sağlık sistemimiz hakkındaki düşüncelerini, yeni kurduğu tiyatrosunu ve oğluyla ilişkisini anlattı.

"O DÖNEMİ HİÇ YAŞAMAMIŞ SAYIYORUM"
Sergen aldatıldığına ilişkin soruya "O dönemi hayatımdan çıkarmak istiyorum, hiç yaşamamış sayıyorum. Çok zorlu bir süreçti. Her açıdan beni çok kötü etkiledi. Öldüm ve geri döndüm desem yanlış olmaz. Yaşama şansım yüzde 2'ymiş. Yüzde 98 ölür demiş doktorlarım. Ama demek ki daha yaşamam gerekiyormuş. Entübe sürecini de yaşadıktan sonra artık ölümden korkmuyorum. Entübe zaten tama yakın bir ölüm anlamına geliyor. Hastaneden çıktıktan sonra uzun süre yürüyemedim. Birçok ilaç kullandım. Uzun süre tedavi gördüm. Yoğun bakımda günlerce kalmak zorunda kaldım. Bu insanı çok kötü etkiliyor. Allah kimseye yaşatmasın. Beni hayata oğlumun duaları döndürdü. Pandeminin en ağırını ben geçirdim diyebilirim. O süreçte çok arkadaşımı da kaybettim. İnsanlığın geçirdiği en büyük salgınlarından biri. Teknoloji ne kadar ilerlemiş olursa olsun, insanoğlu bu salgın karşısında aciz kaldı. Neyse ki, aşılanma süreciyle birlikte insanlar artık daha hafif geçiriyor. Mutlaka herkes aşısını yaptırsın. Salgınla mücadele için çok önemli bu." ifadelerini kullandı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar