Ece Erken-Şafak Mahmutyazıcıoğlu çiftinden 'evlilik' sorusuna cevap

Ünlü sunucu Ece Erken, geçtiğimiz yıl sansasyonel bir şekilde aşk yaşamaya başladığı avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile birlikte Bebek'te objektiflere takıldı. Muhabirlerle sohbet eden ikiliden Erken, 'evlilik' sorularına, "Öyle bir kararımız olursa paylaşırız" diye cevap verdi.

Ece Erken-Şafak Mahmutyazıcıoğlu çiftinden 'evlilik' sorusuna cevap - Sayfa 1

Sunucu Ece Erken, önceki gün bir dargın bir barışık aşk yaşadığı sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile birlikte Bebek'te görüntülendi.

Birlikte alışveriş yapan ikili, güzel havanın tadını çıkardı.

1 6
 
Ece Erken-Şafak Mahmutyazıcıoğlu çiftinden 'evlilik' sorusuna cevap - Sayfa 2

Muhabirlerle sohbet eden çifte, yakın zamanda evlenecekleri yönündeki iddialar soruldu. Ece Erken, konuyla ilgili, "Öyle bir kararımız olursa paylaşırız" diye konuştu.

2 6
 
Ece Erken-Şafak Mahmutyazıcıoğlu çiftinden 'evlilik' sorusuna cevap - Sayfa 3

Seren Serengil gündeme getirmişti

Ece Erken'in, evli ve iki çocuk babası avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'yla aşk yaşaması uzun süre konuşulmuş ve ardından da Mahmutyazıcıoğlu eşinden boşanmıştı.

İlişkilerine yeniden şans veren çiftin geçtiğimiz haftalarda evleneceği iddia edilmişti. Söylentiyi gündeme getiren isim ise Seren Serengil olmuştu.

3 6
 
Ece Erken-Şafak Mahmutyazıcıoğlu çiftinden 'evlilik' sorusuna cevap - Sayfa 4

"Açıklayın!"

Serengil, sevgilisiyle ilk kez fotoğrafını yayınlayan Erken'in paylaşımına kayıtsız kalmamıştı. Seren Serengil, "Evlilik tarihini açıklayın. Yoksa pazartesi ben söylerim" yorumunu yapmıştı. Erken ise, Serengil'in yorumuna, "Seni çok seviyoruz" yanıtını vermişti.

4 6