Selena Gomez'den 'intihar' itirafı: Dünya bensiz daha iyi bir yer olur diye düşündüm

Instagram'da en çok takip edilen sanatçı olan Selena Gomez, hayatını anlatacak belgeselini yayınladı. Belgesel için röportaj veren yıldız ismin, geçmişteki intihar düşüncelerinden bahsederek "Dünya ben olmazsam daha iyi bir yer olur diye düşündüm" açıklaması yapması hayranlarını üzdü.

Selena Gomez'den 'intihar' itirafı: Dünya bensiz daha iyi bir yer olur diye düşündüm
Son Güncelleme: 5 Kasım 2022 Cumartesi 13:32
5 Kasım 2022 Cumartesi 13:30

Dünyaca ünlü oyuncu, şarkıcı ve yapımcı Selena Gomez, son günlerde, hayatını konu alan "My Mind and Me" adındaki belgeseliyle gündemde. Gomez, belgeseli ve belgeseliyle aynı adı taşıyan şarkısının yayınlanması dolayısıyla Rolling Stones dergisine röportaj verdi.

Çocukluğundan beri ekran karşısında olan 30 yaşındaki yıldız, 4 kere rehabilitasyon merkezine gittiğini ve tedavi gördüğünü söyledi. 20’li yaşlarının başında çok karanlık bir döneme girdiğini ve hayatının kontrolünü kaybettiğini belirten oyuncu "Depresyonla başlardı sonra yalnızlığa dönüşürdü. Yatağımdan çıkamaz hale gelirdim. Kimsenin benimle konuşmasını istemezdim. Arkadaşlarım beni sevdiği için bana yemek getirirdi ama kimse bana ne olduğunu anlayamıyorlardı. Bazen haftalarca yataktan çıkmazdım, merdivenlerden inmek nefesimi keserdi" diye konuştu.

'25'İMDE EVLENMEMEK BENİ YIKTI'

Gomez “25 yaşına geldiğimde evlenmiş olurum sanıyordum. Evlenmenin yanından bile geçmemek beni yıktı. Çok saçmaydı ama gerçekten hayatımın sona erdiğini düşünmüştüm” dedi.

'SEKTÖRDEKİ TEK ARKADAŞIM TAYLOR SWIFT İDİ'

Ünlülerin olduğu gruplara çok dahil olmadığını belirten şarkıcı “Sektördeki tek arkadaşım Taylor Swift idi. O hayata ait olmadığımı hissederdim. Herkesin harika hayatlar yaşadığını sanırdım. İnanılmaz bir pozisyondaydım ama mutlu muydum?” dedi.

'DÜNYA BEN OLMAZSAM DAHA İYİ BİR YER OLUR DİYE DÜŞÜNDÜM'

Hiç intihar etmediğini ama etmeyi yıllarca planladığını söyleyen oyuncu “Dünya ben olmazsam daha iyi bir yer olur diye düşündüm” dedi.

2018 yılında sesler duymaya başladığını ve akıl sağlığının giderek bozulduğunu söyleyen oyuncu, kimseye güvenemediği ve herkesin ona zarar vermek istediği paranoya döneminden bahsetti. Arkadaşlarının kendisi için ‘tanınmaz’ ifadesini kullandığını belirten oyuncu, bu ruh halinden kurtulmayı ilaçlar sayesinde başardığını söyledi.

'BİPOLAR OLDUĞUMU KABULLENMEM GÜÇTÜ'

Kendisine bipolar teşhisi konulan oyuncu, aldığı ilaçlardan dolayı konuşmakta zorlandığını ve bazı zamanlarda nerede olduğunu unuttuğunu söyledi. Gomez, “Bipolar olduğumu kabullenmem çok güç oldu" dedi.

'BÜYÜK İHTİMALLE ÇOCUK SAHİBİ OLAMAYACAĞIM'

Bipolar hastalığı için aldığı iki ilaçtan dolayı 'büyük ihtimalle' çocuk sahibi olamayacağını belirten yıldız, "Eğer çocuklarımın olması gerekiyorsa bir şekilde olur" dedi.

Gomez, “Artık 30 yaşındayım, anın tadını çıkarıyorum. Eğer aklımı kaybettiğim o dönem olmasaydı şu an burada olmazdım. Eğer lupus hastalığım, bipolar teşhisim olmasaydı muhtemelen devamlı güzel kıyafetler giyen o kişilerden olurdum. Bunu düşünmek bile beni kötü hissettiriyor” dedi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar