DiCaprio'dan süper kahraman rolü yorumu: Doğru projeyi bulamadım

ABD'li oyuncu Leonardo DiCaprio, doğru projeyi bulursa gelecekte bir süper kahraman rolünü hayata geçirebileceğini belirtti.

DiCaprio'dan süper kahraman rolü yorumu: Doğru projeyi bulamadım - Sayfa 1

Kariyer boyuncu birçok projede yer alan Leonardo DiCaprio hiçbir zaman bir süper kahraman filminde oynamadı. Oysa aralarında kendisi gibi Oscar ödüllü Jeff Bridges, Brie Larson, Gwyneth Paltrow, William Hurt, Ben Affleck ve Natalie Portman'ın da olduğu çok sayıda yıldız birçok süper kahraman filminde boy gösterdi.

1 6
 
DiCaprio'dan süper kahraman rolü yorumu: Doğru projeyi bulamadım - Sayfa 2

2016'da Diriliş (The Revenant) filmindeki rolüyle En İyi Erkek Oyuncu Oscar'ını alan ve 6 kez Oscar'a aday gösterilen deneyimli aktör son yıllarda Watchmen ve Joker gibi derinlikli karakterlerin yer almaya başladığı süper kahraman filmlerinden neden uzak kaldığını açıkladı.

2 6
 
DiCaprio'dan süper kahraman rolü yorumu: Doğru projeyi bulamadım - Sayfa 3

Titanic filmindeki rolüyle Steven Spielberg, Martin Scorsese, Christopher Nolan ve Quentin Tarantino gibi meşhur yönetmenlerle çalışmasının kapısını aralayan DiCaprio, ShortList'e verdiği röportajda bunun sebebinin doğru projeyi bulamaması olduğunu söyledi.

3 6
 
DiCaprio'dan süper kahraman rolü yorumu: Doğru projeyi bulamadım - Sayfa 4

DiCaprio 1995 yapımı Batman Daima (Batman Forever) filminde Kara Şövalye Batman'in yardımcısı Robin rolü için yönetmen Joel Schumacher ile görüştüğünü ancak rolü kabul etmediğini anlattı.

4 6