için kaldı

Dilan Çıtak Tatlıses - Levent Dörter ilişkisi sona erdi

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in şarkıcı kızı Dilan Çıtak, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Levent Dörter'den ayrıldı.

Dilan Çıtak Tatlıses - Levent Dörter ilişkisi sona erdi - Sayfa 1

Uzun yıllardır çalkantılı birliktelik yaşayan Dilan Çıtak Tatlıses ile Levent Dörter, ilişkilerine bir kez daha nokta koydu. Geçtiğimiz aylarda, evlilikle ilgili "Biz bu yola girmek istiyoruz ama şanssızlıklar oluyor, akışına bıraktık" diyen müzisyen çift, fikir ayrılıkları nedeniyle yollarını ayırdı.

1 6
 
Dilan Çıtak Tatlıses - Levent Dörter ilişkisi sona erdi - Sayfa 2

Çıtak ve Dörter, biten ilişkilerinin ardından sosyal medyada birbirilerini takip etmeyi bıraktı ve birlikte oldukları fotoğraflarını da sildi.

Pandemi düğün erteletmişti

Bir dargın bir barışık aşıklar, geçtiğimiz yıl Eylül ayında nikah masasına oturacaklarını söylemiş ancak pandemi nedeniyle düğünlerini ertelemişlerdi.

"Bir imzalık iş!"

Levent Dörter, "Bir imzalık işimiz var, o imzayı da en güzel anda, moraller yerine geldiğinde sizleri de şahit yaparak atmak istiyoruz" açıklamasını yapmıştı.

2 6
 
Dilan Çıtak Tatlıses - Levent Dörter ilişkisi sona erdi - Sayfa 3

"Beni aldattı" demişti

Dilan Çıtak, çarpıcı bir itirafta bulunarak, ilişkilerinin başlarında sevgilisinin kendisini aldattığını söylemişti. Çıtak, "Ben bu konularda daha çok psikolojik yaklaşırım. Bunun psikolojisine inmek isterim çünkü bunu kimse sebepsiz yapmaz." demişti.

Dörter ile ilgili, "En büyük aşkı ve sevgiyi bende yaşadı" ifadelerini de kullanan Çıtak, "Ben çekilmez bir kadınım. Levent gibi sadece sakinlik ve özgürlük isteyen bir adam için başına gelmiş en büyük belayım. O yüzden bana katlanıyorsa ben onun için gerçekten özelim" şeklinde konuşmuştu.

3 6
 
Dilan Çıtak Tatlıses - Levent Dörter ilişkisi sona erdi - Sayfa 4

Geçtiğimiz hafta saldırıya uğradı

Şarkıcı Dilan Çıtak, geçtiğimiz çarşamba günü büyük bir şok yaşamıştı. Yabancı uyruklu dört kişilik grup, Çıtak'ın Nişantaşı'ndaki güzellik merkezinde gerginlik çıkarmıştı. Tartışma bir anda kavgaya dönüştü ve görevli bir erkek çalışan darp edilmişti. Yaşananların ardından Çıtak, hemen Harbiye Polis Merkezi'nin yolunu tuttu ve turistlerden şikayetçi olmuştu.

4 6