Hira'ya kardeş mi geliyor? Demet Akalın'dan hamilelik açıklaması

Sosyal medyadaki verdiği pozlarında karnındaki şişlik sebebiyle hamile olduğu iddia edilen şarkıcı Demet Akalın, Bostancı Gösteri Merkezi'nde sahne aldı. Okan Kurt ile evliliğinden Hira adında bir kızı olan Akalın, hakkında ortaya atılan 'hamile' şeklindeki iddialara yanıt verdi.

Hira'ya kardeş mi geliyor? Demet Akalın'dan hamilelik açıklaması
Son Güncelleme: 15 Kasım 2021 Pazartesi 14:47
15 Kasım 2021 Pazartesi 14:43

49 yaşındaki şarkıcı Demet Akalın, 2012 yılında Okan Kurt ile evlenmiş, 2014 yılında ise kızı Hira'yı dünyaya getirerek ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşamıştı. 2018'de Kurt'un aile şirketine haciz gelmesinin ardından icra memurları Demet Akalın'ın evine gelip, haciz işlemi başlatmıştı. Olaylardan sonra Akalın, Okan Kurt'tan tek celsede boşanmıştı. Akalın ile Kurt resmi olarak boşansalarda mutlu birliktelikleri devam ediyor.

AKALIN'IN BÜYÜYEN KARNI DİKKAT ÇEKTİ

Son günlerde Demet Akalın ile Okan Kurt'un ikinci kez anne-baba olacakları iddiası magazin gündeminde en çok merak edilen ve konuşulan konulardan biri oldu. Hadise'nin koleksiyonunda yer alan siyah bir elbiseyi giyen Akalın'ın paylaşımı takipçilerini heyecanlandırdı. Elini karnının üstüne koyarak verdiği pozunu sosyal medyada paylaşan Demet Akalın'a, "Hamile mi?", "Hira'ya kardeş mi geliyor?" soruları yağdı. Ünlü şarkıcının büyüyen karnı da dikkat çekti.

 'KORTİZON YEMEKTEN ŞİŞTİM'

Bostancı Gösteri Merkezi'nde konser veren Demet Akalın, hakkında çıkan hamilelik iddialarını yalanladı: "Kortizon yemekten şiştim ama hâlâ giderim var!"

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar