Seda Akkul: Daha iyi olması için duanıza, iyi dileklerinize ihtiyacı var

Koronavirüse yakalandıktan sonra yoğun bakıma da alınan Burak Akkul'un eşi Seda Akkul sosyal medya hesabından yeni açıklamalarda bulundu.

Seda Akkul: Daha iyi olması için duanıza, iyi dileklerinize ihtiyacı var - Sayfa 1

Seda Akkul, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Burak yoğun bakımda stabil. Daha iyi olması için duanıza, iyi dileklerinize ihtiyacı var. Doktorlar onunla çok iyi ilgileniyor. Ben karantinada hastanede tedavi altındayım.

1 8
 
Seda Akkul: Daha iyi olması için duanıza, iyi dileklerinize ihtiyacı var - Sayfa 2

Burak’ın doktoru ile ilgili haberler de yanlış, Dr. Bey gerekli önlemleri almıştı ve zaten korona negatif çıktı görevine dönebildi. Burak ve tüm hastalar için çabalıyor. Ben ‘fiziken’ kötü değilim. Korona pozitif tedavisi oluyorum.

2 8
 
Seda Akkul: Daha iyi olması için duanıza, iyi dileklerinize ihtiyacı var - Sayfa 3

Sosyal medyaya hiç bakmamaya çalışıyorum, çünkü iyi gelmiyor. Burak’a da iyi gelmedi ve yoğun bakıma alınmadan önce çok yıprandı. Telefonlara cevap vermek, mesaj cevaplamak pek mümkün değil. İlaçların da etkisiyle hem uyku halindeyim hem de telefon çalması endişelendiriyor beni.

3 8
 
Seda Akkul: Daha iyi olması için duanıza, iyi dileklerinize ihtiyacı var - Sayfa 4

Sadece sizden dua, iyi dilek, enerji, hanginiz nasıl iyi hissedeceğine inanıyorsanız; Burak için istiyorum, bunların Burak’a iyi geleceğini ve çabucak iyileşeceğine inanıyorum, inanmak istiyorum.

4 8