için kaldı

Şebnem Bozoklu: Çok yıllar bitirelim, yenilerine girelim birlikte...

2019 yılında Kanat Atkaya ile evinde sürpriz bir şekilde dünya evine giren oyuncu Şebnem Bozoklu, eşi ile evliliklerinin ikinci yıl dönümünü sosyal medya hesabından kutladı. Bozoklu, "Çok yıllar bitirelim, yenilerine girelim birlikte... Seni seviyorum" notunu düştü.

Şebnem Bozoklu: Çok yıllar bitirelim, yenilerine girelim birlikte... - Sayfa 1

Ünlü oyuncu Şebnem Bozoklu, 2019'da Kanat Atkaya ile sürpriz bir şekilde dünyaevine girmişti. 

Mutlu bir ilişki sürdüren çiftten Bozoklu, eşi ile evliliklerinin ikinci yıl dönümünü kutladı.

1 6
 
Şebnem Bozoklu: Çok yıllar bitirelim, yenilerine girelim birlikte... - Sayfa 2

Zaman zaman sosyal medya hesabından Atkaya'ya duyduğu aşkı haykıran Şebnem Bozoklu, bu kez birlikte çekilen karelerini yayınladı.

Ünlü oyuncu, gönderisine, "Bugün evlilik yıl dönümümüz sevgilim. Evliliğimiz ikinci, birlikteliğimiz dördüncü yılını bitiriyor. Çok yıllar bitirelim, yenilerine girelim birlikte... Seni seviyorum" notunu düştü.

41 yaşındaki Bozoklu'nun paylaşımı 27 binden fazla beğeni ve çok sayıda yorum aldı.

2 6
 
Şebnem Bozoklu: Çok yıllar bitirelim, yenilerine girelim birlikte... - Sayfa 3

Şebnem Bozoklu, eşi ile sürpriz evliliklerinin hikayesini şu sözlerle anlatmıştı: 

23 Mart 2019 öğleden sonra saat 14.00... Ailelerimiz bize öğle yemeğine geldiklerini sanıyorlar. Bizim iki ay önce belediyeye evlilik başvurusu yaptığımızdan habersizler ve sürekli sıkıştırıyorlar 'Haydi, haydi, haydi' diye. Kimsenin haberi yok evleneceğimizden, en yakın arkadaşlarımızın bile. İlk fotoğrafta annelerimizin önünde evlenme teklif ediyor Kanat. 

3 6
 
Şebnem Bozoklu: Çok yıllar bitirelim, yenilerine girelim birlikte... - Sayfa 4

Bizimkiler daha bu haberin mutluluğunu ve şaşkınlığını atlatamadan zırr kapı çalıyor ve nikah memuru eve geliyor. Bomba düşüyor eve! Koşup, hemen beyaz elbisemi giyiyorum. Ailelerimiz ve nikah şahitlerimiz minicik bir ekibiz.

Benim için dünyanın en güzel yerinde, evimizde canımız annelerimizin ailelerimizin önünde evet diyoruz... Şahitlerimiz Enis Arıkan, Ayşegül Karacan, Çağla Akaslan, Bala Atabek ve Şükrü Metinoğlu...

4 6