Aslan Gülman: Çok kötü bir zamanda, duyarsızca bir parti yaptık

Geçtiğimiz haftalarda Bebek'teki 250 milyon lira değerindeki lüks yalısında Cadılar Bayramı partisi düzenleyen Kemal Gülman ile Feryal Gülman'ın oğlu Aslan Gülman, Ulus'ta objektiflere takıldı. Gülman konuya ilişkin, "Gençliğimize vermenizi diliyorum. Kamuoyundan da özür diliyorum." dedi.

Aslan Gülman: Çok kötü bir zamanda, duyarsızca bir parti yaptık - Sayfa 1

 Geçtiğimiz haftalarda Bebek'teki 250 milyon lira değerindeki lüks yalısında Cadılar Bayramı partisi veren Kemal Gülman ile Feryal Gülman'ın oğlu Aslan Gülman, önceki akşam Ulus'ta kız arkadaşıyla objektiflere yansıdı.

1 8
 
Aslan Gülman: Çok kötü bir zamanda, duyarsızca bir parti yaptık - Sayfa 2

Baş başa romantik bir akşam yemeği yiyen çiftin keyfi yerindeydi.

Aslan Gülman, çıkışta art arda patlayan flaşlar karşısında, eliyle yüzünü saklamaya çalıştı.

2 8
 
Aslan Gülman: Çok kötü bir zamanda, duyarsızca bir parti yaptık - Sayfa 3

Yaklaşık 200 kişilik koronavirüs önlemlerine dikkat edilmeyerek, mesafesiz ve maskesiz Cadılar Bayram partisi veren Aslan Gülman, duyarsızca bir parti yaptıklarını ve kamuoyundan özür dilediğini söyledi.

Aslan Gülman, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

Gençliğimize vermenizi diliyorum. Kamuoyundan da özür diliyorum. Çok kötü bir zamanda, duyarsızca bir parti yaptık. Rahatsız olan herkesten özür diliyorum. Kusura bakmayın lütfen.

3 8
 
Aslan Gülman: Çok kötü bir zamanda, duyarsızca bir parti yaptık - Sayfa 4

Feryal Gülman'ın oğlu Aslan Gülman'ın adı geçtiğimiz haftalarda Bebek'teki 250 milyon TL değerindeki yalılarında düzenlediği Cadılar Bayramı partisinin polis baskınıyla son bulduğu haberleriyle gündeme gelmişti.

4 8