için kaldı

Chloe Loughnan net konuştu: Hiçbir zaman bırakmayacağım

Serdar Ortaç'la 5 yıllık evliliği sona eren Chloe Loughnan, bir alışveriş merkezinde objektiflere yansıdı. Loughnan, Türkiye'yi bırakmayı düşünmediğini söyledi.

Chloe Loughnan net konuştu: Hiçbir zaman bırakmayacağım
Son Güncelleme: 2 Kasım 2019 Cumartesi 13:57
2 Kasım 2019 Cumartesi 13:54

Rol aldığı 'Hababam Sınıfı 2' filmiyle ilgili konuşan Chloe Loughnan, "Film çok güzel oldu. Hayatım eskisi gibi olacak, buraya gidip geleceğim. Hiçbir zaman Türkiye’yi bırakmayı düşünmüyorum" dedi.

“Mahkemeye başvuracağım”

Yiğit Marcus Aral’la aşk yaşadığı haberlerine de yanıt veren Loughnan, "Böyle bir şey yok. Sürekli birileriyle adım geçiyor. Bu beni rahatsız etmeye başladı. Böyle devam ederse mahkemeye başvuracağım" şeklinde konuştu.

“Böyle bir şey yapmaz”

Öte yandan İrlandalı model, eski eşi Serdar Ortaç'ın kendisine konuşma yasağı getirdiği haberinin de doğru olmadığını şöyle açıkladı: “Bunu sizden duyuyorum. Serdar’la problemimiz yok. Böyle bir şey yapmaz."

Chloe Loughnan kimdir?

İrlanda'da üniversite eğitimini sürdürürken Paris'te yer alan mankenlik ajansından teklif alması üzerine eğitimini dondurdu ve mankenlik kariyerinde önemli bir adım attı. Ziyaret için geldiği İstanbul'da Serdar Ortaç ile tanışması ise yepyeni bir dönemin kapılarını açtı. Ünlü şarkıcı ile beraber olmaya başladıktan sonra Türkiye’de yaşamaya karar verdi. Mayıs 2012’den bu yana kendinden 21 yaş büyük olan Serdar Ortaç ile 2014 yılında nikah masasına oturdu. Serdar Ortaç ve model Chloe Loughnan anlaşmalı olarak 2019 yılında Beykoz Adliyesi’nde boşandı. Oyunculuk eğitimi alan Chloe Loughan, ATV’de yayınlanan Beyaz Karanfil dizisinde Berrak rolünü üstlendi, ayrıca moda yarışmalarında jüri ve konuk olarak yer aldı. Chloe Loughnan, Miami’de yaşadığı talihsiz kazayla gündeme gelmişti.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar