Merve Boluğur: Centilmenim, musmutlu bir sene geçir

Bir süredir ekranlardan uzak kalan Merve Boluğur, arkadaşının doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı. Boluğur, "Seni o kadar çok seviyorum ki... Koca bir iyi ki doğdun diyorum dostum... Centilmenim, musmutlu bir sene geçir" notunu düştü.

Merve Boluğur: Centilmenim, musmutlu bir sene geçir - Sayfa 1

Son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren oyuncu Merve Boluğur, arkadaşı Yusuf Can Dirik'in doğum gününü kutladı.

1 10
 
Merve Boluğur: Centilmenim, musmutlu bir sene geçir - Sayfa 2

Boluğur yayınladığı bu fotoğrafa, "Seni o kadar çok seviyorum ki... Koca bir iyi ki doğdun diyorum dostum... Centilmenim, musmutlu bir sene geçir" notunu düştü.

2 10
 
Merve Boluğur: Centilmenim, musmutlu bir sene geçir - Sayfa 3

Yaklaşık iki ay aşk yaşadığı sanat direktörü Burak Dayı ile yollarını geçtiğimiz günlerde ayıran oyuncu Merve Boluğur, oyunculuk ve özel hayatına dair samimi açıklamalarda bulundu.

3 10
 
Merve Boluğur: Centilmenim, musmutlu bir sene geçir - Sayfa 4

Bir dönem Sinem Kobal ile birlikte Küçük Sırlar adlı dizide rol alan Merve Boluğur, "Sinem ile hiçbir sıkıntımız olmadı. Çok naif ve çok profesyonel bir insan. Herkes ekmeğinin peşindeydi o dizide. Benim rolüm yan roldü ama daha çok sevildi. Çok keyif alarak oynuyordum. İnsanlar da enerjimi hissetti, o karakter sevildi. Benim hiçbir zaman kendimi ön plana atma gibi derdim olmadı." dedi.

4 10