Cem Yılmaz'dan göndermeli twitter paylaşımı

Cem Yılmaz-Serenay Sarıkaya birlikteliğinden sonra suskunluğunu bozan Defne Samyeli, açıklamalarından sonra güdeme oturmuştu. Samyeli'nin sözlerinden sonra Cem Yılmaz Twitter'dan paylaşımda bulundu.

Cem Yılmaz'dan göndermeli twitter paylaşımı - Sayfa 1

Defne Samyeli’nin üstü kapalı ihanet iması ve “Konduramadım” açıklamasının ardından Cem Yılmaz, Twitter’da bir video paylaştı.

1 5
 
Cem Yılmaz'dan göndermeli twitter paylaşımı - Sayfa 2

Görüntülerdeki kişi, “Biz düşmanları biliyoruz, sen bizi dostlardan koru!” ifadelerini kullanıyor. Daha sonra ise şarkıcı Bergen'in, "Sen affetsen, ben affetmem" şarkısı çalmaya başlıyor.

2 5
 
Cem Yılmaz'dan göndermeli twitter paylaşımı - Sayfa 3

Öte yandan Cem Yılmaz'ın sevgilisi Serenay Sarıkaya, çok yakında şarkıcı Bergen'in hayatını canlandıracağı bir filmle beyazperdeye dönecek.

3 5
 
Cem Yılmaz'dan göndermeli twitter paylaşımı - Sayfa 4

Defne Samyeli ne demişti?

Dün akşam bir davette görüntülenen Defne Samyeli, "Açıklama gibi büyük laflar etmeyelim. Benim birkaç söz borcum var. O da siz basına... Ben asılsız haberlerden dolayı çok tramvalar yaşadım. O yüzden ön yargılarım var. Ekim ayında 3. şahıslar hakkında çıkan haber üzerine bir yazı yazdım ve sosyal medyadan yayınladım. Bugüne geldiğimizde ise yeni ve sürpriz şekilde öğrendiğim gelişmelere baktığımız zaman, bu haberleri işini doğru yapan arkadaşlar yazıp, dökmüşler. Ekim ayında 3. şahıslar hakkında çıkan haber üzerine bir yazı yazdım ve sosyal medyadan yayınladım. Bugüne geldiğimizde ise yeni ve sürpriz şekilde öğrendiğim gelişmelere baktığımız zaman, bu haberleri işini doğru yapan arkadaşlar yazıp, dökmüşler. Ben bilmiyormuşum. Görememişim. Hiç ihtimal vermedim ve hiç konduramadım. Beni lütfen mazur görün. Size haksızlık etmişim. Daha fazlasını söyleyemem. Hiç yakışık olmaz. Bana yakışmaz. Siz neler yaşıyorsanız, ben de onları yaşıyorum." ifadelerini kullanmıştı.

4 5