Caner Cindoruk’un yeni dizisi ne?

Kadın dizisinden ayrılan 39 yaşındaki oyuncu Caner Cindoruk'un yeni adresi belli oldu. Peki, Caner Cindoruk hangi dizide oynayacak? Detaylar haberimizde…

Caner Cindoruk’un yeni dizisi ne?
Son Güncelleme: 17 Ekim 2019 Perşembe 10:43
17 Ekim 2019 Perşembe 10:16

FOX ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kadın'da yeni sezonda peş peşe ayrılıklar yaşanmaya başladı. Dizide 3 sezon boyunca Sarp karakterine hayat veren oyuncu Caner Cindoruk diziye veda etti, vedasını sosyal medyada paylaştı.

Veda ettiler

Dizinin Hatice'si Bennu Yıldırımlar'dan sonra diziye veda eden ve seyircisi isyan ettiren ayrılık Caner Cindoruk yani Sarp Çeşmeli'den geldi. 3 sezon boyunca Sarp karakterine başarılı bir şekilde hayat veren Caner Cindoruk 67. bölümde ölerek diziye veda etti.

"Bir karaktere ruh verirsin sonra hikayen biter"

Diziden ayrıldığını sosyal medya hesabından duyuran Caner Cindoruk "Bir karakterle tanışırsın, ona ruh verirsin, bir süre onunla yaşarsın, sonra bir gün hikayen biter. 'Sarp Çeşmeli' hatırımda güzel bir yerde duracak hep. Bu karakterin oluşmasında, icrasında emeği geçen bütün iş arkadaşlarıma ve siz saygıdeğer izleyicilerimize sonsuz teşekkürler" dedi

Show Tv'ye transfer oluyor

Diziden ani bir kararla ayrılan Caner Cindoruk, gelecek sezon Show TV'de yayınlanması planlanan Ay Yapı imzalı Zemheri dizisinde rol alacak. Yönetmenliğini Hiral Saral'ın üstlendiği dizide Alperen Duymaz, Ayça Ayşin Turan, Hazal Filiz Küçükköse, Eylül Kandemir ve Hasan Taşkıran rol alacak. Senaryosunu Sema Ergenekon'un yazdığı dizinin çekimleri ay sonu başlayacak.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar