için kaldı

Can Yaman aşkı İtalyan spikerde buldu

Son dönemde İtalya'da büyük bir hayran kitlesi edinen ünlü oyuncu Can Yaman, aşkı Roma'da buldu! Yaman, gönlünü İtalyan spor spikeri Diletta Leotta'ya kaptırdı. Yaman ile Leotta'nın fotoğraflarını İtalya medyası yayınladı.

Can Yaman aşkı İtalyan spikerde buldu - Sayfa 1

Ferzan Özpetek'in yönettiği bir reklam filmi projesi için İtalya'da bulunan Can Yaman'ın, ünlü spor spikeri Diletta Leotta ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. Yaklaşık bir haftadır Roma'da bulunan oyuncu, çekimlerden arta kalan zamanlarını Leotta ile geçiriyor. İkilinin aynı otelde konakladıklarına dair iddialar da İtalyan basınına yansıdı.

1 9
 
Can Yaman aşkı İtalyan spikerde buldu - Sayfa 2

İtalyan magazin dergisi Chi, Yaman ve Leotta'nın bir mekanda baş başa romantik anlar yaşarken çekilen fotoğraflarını yayınladı. Çıkan görüntülerden sonra taraflardan henüz bir açıklama gelmedi.

2 9
 
Can Yaman aşkı İtalyan spikerde buldu - Sayfa 3

Önceki gün de Diletta'nın odasına bir buket çiçek bırakılmıştı ve güzel sunucu, "Bir iş gününün ardından odana geldiğinde yatağında bulduğun bir buket çiçek senin mutlu uyumanı sağlar" mesajını paylaşmıştı. Çiçekleri de Can Yaman'ın yolladığı öne sürüldü.

3 9
 
Can Yaman aşkı İtalyan spikerde buldu - Sayfa 4

Öte yandan Diletta Leotta'nın bir süredir boksör Daniele Scardina ile aşk yaşadığı biliniyordu. Ünlü spiker, geçtiğimiz nisan ayında sevgilisinin doğum günü kutlamasına ait fotoğrafı da hala Instagram hesabında duruyor.

4 9