Simay Rasimoğlu: Burnum kemerli kalacak

2019 Türkiye güzeli Simay Rasimoğlu, sosyal medyadan gelen eleştirilere yanıt verdi. Rasimoğlu, "Burnum kemerli kalacak" dedi.

Simay Rasimoğlu: Burnum kemerli kalacak
Son Güncelleme: 5 Ekim 2019 Cumartesi 10:41
5 Ekim 2019 Cumartesi 10:38

2019 Türkiye güzeli seçilen Simay Rasimoğlu, tacını taktığı 2 Ekim'den bu yana sosyal medyanın gündeminde yer alıyor. Son olarak kraliçeye 'Acilen burnunu yaptır', 'O ne dişler', 'Estetik şart' şeklinde kötü yorumlar geldi.

Yanıt verdi

Bu eleştiriler üzerine 22 yaşındaki Simay Rasimoğlu, "Herkesin güzellik anlayışı farklı. Ama estetik yaptırmayı kesinlikle düşünmüyorum. Burnum kemerli, dişlerim de böyle kalacak. Kendimi bu halimle daha güzel buluyorum' dedi.

Simay Rasimoğlu kimdir?

Simay Rasimoğlu, Miss Turkey yarışmasında yüzlerce isim arasından finale kalmayı başardı. Finalde 20 güzel arasında mücadele edecek olan Simay Rasimoğlu, birçok kişinin araştırdığı isim olmaya başladı. Peki, Simay Rasimoğlu kimdir ve kaç yaşında? İşte, o isim hakkında merak edilen bazı bilgiler

1,88 boyundaki Simay Rasimoğlu, 22 yaşındadır. Uludağ Üniversitesi Mimari Restarasyon Bölümü Mezun olan Simay Rasimoğlu, yarışmanın önemli adaylarından birisidir.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar