Burcu Kıratlı setlere geri dönüyor

Burcu Kıratlı 2 senelik aranın ardından setlere geri dönüyor. Son olarak 2018 yılında ekranlara gelen Aşk ve Mavi dizisinde oynayan Burcu Kıratlı uzun süredir hiçbir projede yer almıyordu. Yaptığı son paylaşımla yeni projesinden ipuçları veren güzel oyuncunun imajı hayranlarını şaşırttı.

Burcu Kıratlı setlere geri dönüyor - Sayfa 1

Diriliş Ertuğrul, Bizim Hikaye, Aşk ve Mavi gibi projelerde rol alan Burcu Kıratlı 2 yıldır hiçbir projede yer almıyordu.

1 5
 
Burcu Kıratlı setlere geri dönüyor - Sayfa 2

2018 yılında final yapan Aşk ve Mavi dizisinin arından uzun bir ara veren Burcu Kıratlı yeniden setlere geri döndü. Magazin basınında Sinan Akçıl ile birlikteliğiyle gündeme gelen Kıratlı son paylaşımıyla hayranlarını heyecanlandırdı.

2 5
 
Burcu Kıratlı setlere geri dönüyor - Sayfa 3

Güzel oyuncu sosyal medyada yaptığı paylaşımla hayranlarını şaşırttı. Uzun süredir ekranlardan uzak kalan Kıratlı’yı hayranları sonunda bir projede görecek. Ancak bu kez dizi değil, bir filmde rol alacak.

3 5
 
Burcu Kıratlı setlere geri dönüyor - Sayfa 4

Kıratlı, şimdilerde film için ön hazırlıklarını tamamlıyor. Bir Özel Harekat Polisi’ni oynayacak olan Burcu Kıratlı, kıyafetleriyle çalışmalar sırasında çekilen fotoğraflarını paylaştı.

4 5