İlker Kaleli: Bunlar özel hayata giriyor, ben fazla konuşmuyorum

İlker Kaleli, önceki gün Emirgan'da görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerle sohbet eden Kaleli, Biran Damla Yılmaz'la çıkan aşk dedikodularına ilişkin sorulan soru üzerine, "Yaklaşık bir aydır süren güzel bir arkadaşlığımız var. Bunlar özel hayata giriyor, ben fazla konuşmuyorum" açıklamasında bulundu.

İlker Kaleli: Bunlar özel hayata giriyor, ben fazla konuşmuyorum - Sayfa 1

Son olarak Burçin Terzioğlu ile yaşadığı ilişkiyle gündeme gelen oyuncu İlker Kaleli, önceki gün Emirgan'da bulunan evinden çıkarken görüntülendi.

Uzun süredir gözlerden uzak olan Kaleli, kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

1 6
 
İlker Kaleli: Bunlar özel hayata giriyor, ben fazla konuşmuyorum - Sayfa 2

Yeni çalışmalar içinde olduğunu söyleyen İlker Kaleli, "Dizi sektörünün ne olacağını bu yaşanan pandemi olayı sonrası pek bilmiyorum. Fakat şarkı çalışmalarım var. Belki yeni bir albüm gibi sürprizler olabilir" dedi.

2 6
 
İlker Kaleli: Bunlar özel hayata giriyor, ben fazla konuşmuyorum - Sayfa 3

Son günlerde adının oyuncu Biran Damla Yılmaz'la aşk dedikodularına karıştığı hatırlatılan İlker Kaleli, "Yaklaşık bir aydır süren güzel bir arkadaşlığımız var" şeklinde konuştu.

3 6
 
İlker Kaleli: Bunlar özel hayata giriyor, ben fazla konuşmuyorum - Sayfa 4

Gazetecilerin "Hayırlı olsun diyelim mi?" sorusu üzerine gülerek "Bunlar özel hayata giriyor, ben fazla konuşmuyorum" yanıtını veren oyuncunun kaçamak cevabı, ilişkiyi doğrular nitelikteydi.

4 6